Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai tari jocuri de PlayStation pe care le poti juca acum

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari jocuri de PlayStation pe care le poti juca acum

Fie ca esti nou pe platforma sau doar vrei sa iti completezi colectia de jocuri, este un moment bun pentru a cauta jocurile de PlayStation 4 care ti se potrivesc. continuă pe Adevărul

Sfat de sanatate. Cele mai frecvente cauze ale infertilitatii

Greutatea afecteaza fertilitatea atat la femei cat si la barbati. Ginecologul Erna Stoian a vorbit la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea, despre cele mai dese probleme medicale care duc la infertilitate. Mare atentie si alimentatia joaca un rol esential cand vorbim de obtinerea unei sarcini. Spre exemplu, vegetarienii pot intampina dificultati in conceperea unui copil.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La restaurant

Bula a venit vanat la birou. Colegii, mirati, l-au intrebat care este motivul unei batai atat de serioase. Mi-am scos sotia la un restaurant. Chelnerul mi-a luat intai mie comanda si i-am zis: Vreau.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

O blonda merge pe strada cu masina si o ia pe contrasens. O opreste un politist si o intreaba: Stiti de ce v-am oprit? La care blonda zice: Clar, vrei sa iesi cu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cadere libera

Un om a cazut de la etajul 10. Dupa un timp, a cazut si un smoc de par. Folosea o lotiune care intarzia caderea parului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Hotul si motocicleta

Un hot de buzunare a fost lovit in plina strada de un motociclist, care apoi a fugit de la locul accidentului. Se apropie politia: Ati reusit sa memorati numarul motocicletei? Nu, dar iata.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )