Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai toxice tari din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai toxice tari din lume

Arabia Saudita si Kuweitul sunt cele mai toxice tari din lume. Aceasta este concluzia unui raport realizat de grupul The Eco Experts, care a luat in calcul 135 de state, relateaza Business Insider. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Cele mai frumoase flori din lume se bucura de o mare popularitate. Nici in acest caz gusturile nu se discuta, dar aceste flori nu pot lasa indiferent pe nimeni.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

Un copil de noua ani a scris cu vopsea roz pe una dintre cele mai vechi biserici din tara. Politistii au deschis un dosar penal pentru profanare

Politistii din Calan, judetul Hunedoara, au deschis un dosar penal pentru profanare, dupa ce un copil de noua ani o scris cu vopsea roz pe o biserica monument istoric din satul Streisangeorgiu.

Topul celor mai bogati zece oameni din lume care au facut avere in industria tech

Unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt fondatorii celor mai mari companii tehnologice, inclusiv fondatorul Microsoft, Bill Gates, care detine in prezent averea de 85 miliarde de dolari. Din top 100 cei mai bogati oameni din industria.

Ungaria, tara cu cele mai aglomerate inchisori din Europa, va construi inca opt penitenciare pana in 2018

Opt noi penitenciare la standarde europene vor fi construite in Ungaria pana in vara anului 2018, a anuntat Tamas Toth, seful Serviciului Penitenciare din Ungaria, citat de agentiei de stiri MTI. Aceste noi inchisori vor rezolva problema supraaglomerarii penitenciarelor maghiare, a precizat Toth .

Cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week

Calvin Klein a impresionat saptamana aceasta cu noua colectie prezentata la New York Fashion Week. Multe iesiri pe podium au beneficiat de materiale tranparente si decupaje indraznete. Si nu a fost singurul brand care s-a remarcat prin controverse. Iata cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor VIDEO

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Tenorul Nicolai Gedda, una dintre cele mai importante voci ale secolului trecut, s-a stins din viata (VIDEO)

Tenorul suedez Nicolai Gedda, una dintre cele mai bune voci ale secolului XX, s-a stins din viape 8 ianuarie, la 91 de ani, insa vestea a fost facuta publica abia joi seara de familia lui. Acesta a murit ic.

Billboard: Directorul executiv al Spotify, cea mai puternica persoana din industria muzicala

Daniel Ek, presedinte si director executiv al companiei Spotify, a fost desemnat de revista Billboard cea mai puternica persoana din industria muzicala, dupa ce in clasamentul intocmit anul trecut antreprenorul in varsta de 33 de ani ocupa pozitia a zecea, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )