Libnet.ro
UNICEF

20:15

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

B1 B1,
Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de. continuă pe B1

Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

Cea mai rara poza din lume a fost facuta in China. Peste 500 de membri ai aceleiasi familii s-au strans pentru a realiza o poza de colectie. Aceasta a fost cu ocazia Anului Nou Lunar care este.

Scandinavii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta: care sunt regulile lor de viata

Conform studiilor din ultimii ani, scandinavii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Acest lucru nu este intamplator, se pare ca locuitorii din Danemarca, Norvegia si Suedia au cateva principia de viata care le asigura aceasta stare.

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

Este cea mai frumosa femeie din Anglia. Cum arata SUPER iubita unui star de la Manchester United (FOTO)

Fotbalistii au fost mereu in centrul celor mai frumoase fete. Nici unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Manchester United nu avea cum sa faca exceptie de la regula. Chris Smalling, in.

A inceput Carnavalul de la Venetia: Milioane de oameni din toata lumea vor participa la spectaculos eveniment cu peste 800 de ani de traditie

Sute de mii de oameni din toata lumea vor lua cu asalt strazile Venetiei pe timpul celebrului Carnaval din orasul italian. Masti si costume de epoca, banchete si baluri elegante, parade si distractie nebuna.

Le Monde: Romania, una dintre putinele tari din lume unde lumea protesteaza pentru a sustine un procuror

DNA, DNA/ Sa vina sa va ia sau Dragnea nu uita/Te asteapta Codruta, sunt principalele slogane cantate la protestele din toate marile orase ale tarii, scrie Le Monde care apreciaza ca Romania starneste uimire prin faptul ca este una dintre putinele tari din lume care a declansat proteste ample pentru sustinerea unui procuror, Laura Codruta Kovesi si a unei institutii, DNA.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc: minus 26 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 26 de grade Celsius .

Minus 26 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 26 de grade Celsius, informeaza Agerpres.

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

Topul celor mai rau famate cartiere din Romania. Cum a ajuns o mahala anonima sa surclaseze Ferentariul

Conform unui studiu privind calitatea vietii si siguranta locuitorilor din 42 de orase din Romania, municipiul Suceava se afla pe penultimul loc, mai rau decat acestia traind doar locuitorii orasului Alexandria din judetul Teleorman.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )