Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai urmarite clipuri cu Dana Budeanu

ADPM ADPM,
Cele mai urmarite clipuri cu Dana Budeanu

Dana Budeanu a dat lovitura in urma cu aproximativ 3 luni, cand a inceput emisiunea Verdict pe Youtube! Iata care au fost cele mai urmarite clipuri! . continuă pe ADPM

Mesajul transmis de Dana Budeanu, inainte de noua emisiune Verdict Politic. Nu halesc!

Dana Budeanu le-a adus fanilor sai o veste deosebita. Vedeta se muta cu verdictul si intr-o alta emisiune. Cei care au urmarit-o pana acum pe YouTube o vor putea face de acum si in rubrica Verdict Politic. Unde poate fi urmarita si ce spune designer-ul despre noul proiect? Dana Budeanu, Verdict Politic Dana Budeanu continua! .

Denise Rifai a rabufnit! Ce a putut sa spuna, dupa ce a ascultat-o pe Dana Budeanu: PSD s-a scos!

Atat Denise Rifai, cat si Dana Budeanu, sunt recunoscute pentru un limbaj, sa-i zicem, non-conformist, si amandoua, nu de putine ori, au ajuns in vizorul presei cu diferite scandaluri in direct, sau comentarii inteligente postate pe retelele de socializare. Denise Rifai a rabufnit Creatoarea de moda Dana Budeanu a sustinut rubrica de fashion in cadrul .

Daca nu exista Dana Budeanu pe internetul romanesc, cineva tot o inventa

Dana Budeanu este matusa mea de 50 de ani, conservatoare si care nu intelege de ce exista minoritati sexuale. Este unchiul meu care se imbata si plange comunismul, apoi injura clasa politica. E, totodata, o verisoara indepartata a mamei care vorbeste despre cum barbatii sunt prea feminini. Dana Budeanu este ceea ce au fost la timpul lor Vadim, Becali sau chiar Monica Tatoiu.

Ce dulciuri mananca Dana Budeanu

Desi are o silueta impecabila pe care ati crede ca o intretine cu dieta stricta si sport cat cuprinde, iata ca Dana Budeanu are o placere vinovata de care nici macar nu isi doreste sa scape: dulciurile! .

TOP UE: Firmele romanesti au cele mai mari probleme in a angaja IT-isti. Ce salarii au IT-istii in Romania

Firmele din Romania au cele mai mari dificultati in a angaja specialisti in tehnologia informatiei si comunicatii ITC), comparativ cu societatile din celelalte state ale Uniunii Europene, releva cele mai recente statistici disponibile, publicate vineri de Eurostat.

Finantator: Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipa fondatoare este vinovata in cele mai multe cazuri

Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipele lor fondatoare sunt cauza esecului in cele mai multe cazuri, considera sefa unui important fond de investitii in firme IT europene.

Ungaria si Romania au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

Geoff Ralston, Y Combinator: Cele mai multe startup-uri se sinucid, nu mor dupa o crima

Cele mai multe startup-uri nu mor din cauza concurentei, ci din cauza propriilor greseli, spune Geoff Ralston, presedintele Y Combinator, acceleratorul de startup-uri legendar in SUA, care a ajutat la dezvoltarea unor companii precum Airbnb sau Dropbox. Iata ce spune el despre ce conteaza la un business de succes.

Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Revista franceza L700;equipe a publicat raportul sau anual cu cei mai bine platiti fotbalisti din Europa, cu Messi pe primul loc al clasamentului. Lionel Messi castiga aproape dublu fata de Cristiano Ronaldo, superstarul brazilian Neymar si unul de la Manchester United fiind si ei printre cei 13 jucatori cu cele mai mari salarii de pe continent.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )