Libnet.ro
UNICEF

09:31

Geoff Ralston, Y Combinator: Cele mai multe startup-uri se sinucid, nu mor dupa o crima

Hotnews Hotnews,
 Geoff Ralston, Y Combinator: Cele mai multe startup-uri se sinucid, nu mor dupa o crima

Cele mai multe startup-uri nu mor din cauza concurentei, ci din cauza propriilor greseli, spune Geoff Ralston, presedintele Y Combinator, acceleratorul de startup-uri legendar in SUA, care a ajutat la dezvoltarea unor companii precum Airbnb sau Dropbox. Iata ce spune el despre ce conteaza la un business de succes. continuă pe Hotnews

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

La Gomera, Heidi, Monstri, Parking si Touch Me Not, filmele cu cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2020

Calatoria fantastica a Maroneir. Anca Damian),La Gomerar. Corneliu Porumboiu),Monstri. r. Marius Olteanu),Parkingr. Tudor Giurgiu) siTouch Me Notr. Adina Pintilie) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoriaCel mai bun film de lungmetraj. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marti, 24 martie, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Compania Airbus anunta disponibilizarea a 2.362 de angajati din mai multe tari

Compania Airbus va disponibiliza, pana la sfarsitul anului 2021, 2. 362 de angajati din mai multe tari, din domeniul industriei militare si spatiale, in contextul amanarii unor contracte.

Raluca Turcan afirma, din propriile surse, ca mai multe partide vor boicota investirea Guvernului

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca are informatii conform carora mai multe partide vor boicota v.

LIVETEXT Coronavirusul face tot mai multe daune economice: Japonia si Singapore vad recesiunea la orizont, Apple are probleme, iar China trece printr-o situatie foarte rara Rusia interzice intrarea cetatenilor chinezi pe teritoriul sau

Numarul de noi infectii cu coronavirus din China continentala a scazut sub 2. 000 pentru prima oara dupa luna ianuarie, expertii internationali avertizand, totusi, ca este prea devreme sa putem spune ca epidemia este tinuta sub control, scrie Reuters. Efectele economice ale coronavirusului au inceput sa se vada in tot mai multe locuri. 55 Rusia anunta ca va interzice, incepand de joi, 20 februarie, intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor chinezi15. 44 Companiile din provincia Hubei vor fi exceptate de la plata contributiilor pentru pensie si somaj14. 48 Aproximativ 30 de doctori din Brighton sunt in stare de izolare dupa ce au fost in contact cu un medic testat pozitiv cu coronavirus.

Zona euro pregateste terenul pentru mai multe stimulente fiscale

Ministrii de Finante din zona euro urmau sa discute, ieri, un document in care se solicita mai multe politici fiscale favorabile cresterii economice, o miscare ce ar putea determina Germania sa cheltuiasca mai mult pe fondul ingrijorarilor referitoare la incetinirea economiei, transmite Reuters, conform Agerpres.

KELEMEN HUNOR: Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca a trimis o scrisoare oficiala Avocatului Poporului, dupa publicarea in Monitorul Oficial a OUG care modifica legea electorala pentru alegerile parlamentare. Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale, afirma Kelemen.

Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Revista franceza L700;equipe a publicat raportul sau anual cu cei mai bine platiti fotbalisti din Europa, cu Messi pe primul loc al clasamentului. Lionel Messi castiga aproape dublu fata de Cristiano Ronaldo, superstarul brazilian Neymar si unul de la Manchester United fiind si ei printre cei 13 jucatori cu cele mai mari salarii de pe continent.

ORBAN, DESPRE AUDIERI: Ministrii nostri au aratat foarte clar ca au cele mai bune solutii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca ministrii pe care i-a propus au raspuns foarte bine la intrebarile care le-au fost puse si au aratat ca au cele mai bune solutii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )