Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai usoare trucuri cu carti de joc: cum sa faci senzatie la petreceri

Adevărul Adevărul,
Cele mai usoare trucuri cu carti de joc: cum sa faci senzatie la petreceri

Cele mai usoare trucuri cu carti de joc. O petrecere restransa, in compania prietenilor, mai ales daca acestia sunt pasionati de jocurile cu carti, poate fi un bun prilej sa-i impresionati cu dexteritatea de care dati dovada in manuirea asilor. Va prezentam in acest scop un truc simplu, dar de efect, cunoscut sub denumirea Uder pressure, explicat intr-un scurt videoclip. continuă pe Adevărul

TOP Cele mai bune carti motivationale

Cele mai bune carti motivationale. in orice librarie intri, rafturile de carti motivationale sunt incarcate cu fel de fel carti, care de care mai colorate si mai promitatoare. Cum atingi extazul in 7 pasi, cum sa fii mai persuasiv decat Houdini si mai asertiv decat un general de armata - toate acestea suna bine, dar adevarul e ca nu e chiar asa de simplu sa te schimbi peste noapte.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai bune restaurante din Iasi. Unde puteti manca in capitala Moldovei in functie de preferintele culinare

Cele mai bune restaurante din Iasi. in capitala Moldovei s-au deschis in ultimii ani o multime de restaurante, ai caror administratori se straduiesc sa acopere gusturi culinare diverse.

VIDEO Cele mai reusite reclame de la Super Bowl 2015

Super Bowl-ul este cea mai importanta seara a fotbalului american, dar este si o adevarata competitie in marketing si publicitate. Marile branduri isi pastreaza cele mai bune reclame pentru acest eveniment, iar printre competitorii de anul acesta regasim T-Mobile, Budweiser, BMW, Pizza Hut, Nissan sau Kia. Vezi in articol reclamele de la SuperBowl 2015.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri.

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Cele mai violente zodii: cine da si cine tipa

Agresivitatea zodiilor este starnita din motive diverse, se manifesta diferit, iar felul in care poate fi aceasta inteleasa, controlata sau folosita constructiv este altul pentru fiecare nativ in parte. in cele ce urmeaza, trecem in revista cele mai violente zodii.

Cum s-au desfasurat cele mai dubioase privatizari din Bistrita-Nasaud - Mopan si CPL

Pagubele uriase pe care le-au generat prin privatizare unele dintre cele mai importante fabrici comuniste incep sa atraga atentia inclusiv a DNA. Printre unitatile de productie din Bistrita-Nasaud care ar fi pe lista privatizarilor dubioase se afla Mopanul, fosta fabrica de paine a judetului, dar si fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului.

Angelina Jolie si Bill Gates, cele mai admirate personalitati din lume. Cine completeaza topul

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )