Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Adevărul Adevărul,
Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana. continuă pe Adevărul

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai prietenoase tari in care poti deschide o afacere

Tarile din lume in care poti dezvolta cel mai usor o afacere nu sunt statele-gigant precum China, Brazilia sau India, ci economiile care au un sistem fiscal bine pus la punct, noteaza intr-un nou studiu Banca Mondiala, citat de publicatia Business Insider.

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

CN al PNL a aprobat ponderile de fuziune judeteana, vechiul PNL are cele mai multe majoritati

Consiliul National al PNL a aprobat, sambata, hotararile prin care sunt infiintate Comitetele Executive Judetene si ponderea membrilor acestora din vechiului PNL si fostului PDL, cele mai multe majoritati apartinand celor din vechiul PNL.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume. Condusul unei masini devine o sarcina foarte dificila in momentul in care soferii dau de drumuri periculoase, cum sunt cele prezentate de Listverse si oddee. com.

Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Ce i-a scris Maria Tanase, inainte sa moara, iubitului sau grec, sau cum o alinta Rebreanu pe sotia sa Fanny

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )