Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai valoroase comori ale Manastirii Putna vor fi expuse la Muzeul Luvru. Cum arata exponatele rare trimise la Paris

Adevărul Adevărul,
Cele mai valoroase comori ale Manastirii Putna vor fi expuse la Muzeul Luvru. Cum arata exponatele rare trimise la Paris

In perioada 17 aprilie 29 iulie, Manastirea Putna participa la expozitia Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de letendard detienne le Grand Broderii de traditie bizantina din Romania. in jurul stindardului lui Stefan cel Mare), organizata de Muzeul Luvru din Paris. continuă pe Adevărul

Stelian Ion: Desi nu e tont ca Dancila, ticalos ca Dragnea sau bisnitar ca Valcov, Teodorovici e unul dintre cele mai toxice personaje ale guvernarii

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sambata pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, catalogandul drept unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernari. Acesta s-a referit la afirmatiile lui Teodorovici, potrivit carora se impun masuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

Cele mai neobisnuite cerinte ale artistilor de la Electric Castle: Nu de putine ori revenim si ii intrebam: pe bune, chiar vreti asta?

Uluitori pe scena, excentrici in culise, asa ar putea fi descrisi, pe scurt, unii artisti care au avut drum si prin Bontida de-a lungul carierei lor. Echipa din spatele festivalului Electric Castle dezvaluie pentru prima data cateva dintre cerintele iesite din comun care s-au regasit in riderele tehnice ale artistilor.

Cele mai frecvente erori ale centralelor termice. Cum sunt remediate defectiunile

Centralele termice sunt echipamente comune celor mai multe locuinte din Romania. Sunt instalatii care se confrunta cu multe probleme care pot fi remediate.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Sunt intr-o situatie imposibila. Eram pe santierul casei prietenei mele cele mai bune si era sa cad. Sotul ei m-a salvat atunci si am mers la etaj sa ma intind putin. Nu m-am putut abtine

Am facut sex salbatic cusotul prietenei mele cele mai bune si m-am indragostit de el. Iubitul meu are 44 de ani si suntem impreuna de 12 ani, chiar daca el este in continuare casatorit cu prima lui.

Masti de fata facute in casa: ingredientele care aduc cele mai importante beneficii

Lamaia, mierea, albusul de ou si fructele sunt doar cateva din ingredientele pe care le putem folosi pentru masti de fata facute in casa. Specialistii vin cu recomandari privind cele mai apreciate combinatii si modul in care acestea ar trebui aplicate.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )