Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv.

VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Sezonul de zgura din circuitul ATP debuteaza oficial in aceasta saptamana cu doua turnee de categorie 250: Houston SUA) si Marrakech Maroc). De pe 14 aprilie vom trece la lucruri mai serioase, urmand sa inceapa Masters-ul de la Monte Carlo. Pana acolo, sa ne delectam cu cinci dintre cele mai frumoase schimburi care au avut loc in sezonul de zgura din 2018.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Calatoria muzicala a Domnului Goe, unul dintre cele mai frumoase spectacole educative din Romania, incepe in luna Aprilie

Calatoria muzicala a Domnului Goe este un proiect original Alumnus Club UNESCO dedicat elevilor din scolilor gimnaziale, ce le permite acestora sa exploreze intr-un mod inedit operele lui Ion Luca Caragiale. Proiectul se va desfasura in 8 11 Aprilie in Targoviste, Pitesti, Alexandria si Calarasi. Spectacolul este interactiv si reprezinta o oportunitate extraordinara pentru .

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Cele mai valoroase comori ale Manastirii Putna vor fi expuse la Muzeul Luvru. Cum arata exponatele rare trimise la Paris

In perioada 17 aprilie 29 iulie, Manastirea Putna participa la expozitia Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de letendard detienne le Grand Broderii de traditie bizantina din Romania. in jurul stindardului lui Stefan cel Mare), organizata de Muzeul Luvru din Paris.

VIDEO Imagini filmate cu drona in cel mai izolat loc monahal din Romania. Cum arata de sus curmatura Builei

Valcea este judetul cu cele mai multe lacasuri de cult din tara, unele dintre ele seculare, monumente istorice si chiar in patrimoniul UNESCO, precum Manastirea Horezu. Una dintre ele este considerata drept locul monahal cel mai izolat din Romania, fiindca accesul in zona este destul de dificil. O filmare recenta, realizata cu drona, arata frumusetea si salbaticia locului si a imprejurimilor.

Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Anul trecut, in sistemul de alerta rapida au fost inregistrate un numar de 2. 257 de alerte privind produse nealimentare periculoase, dintre care doar noua au venit din Romania, si au fost intreprinse 4. 050 de actiuni in urma alertelor.

Cele mai frecvente erori ale centralelor termice. Cum sunt remediate defectiunile

Centralele termice sunt echipamente comune celor mai multe locuinte din Romania. Sunt instalatii care se confrunta cu multe probleme care pot fi remediate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )