Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai vanate animale din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai vanate animale din Romania

Vanatoarea a ramas in continuare o pasiune a romanilor, in ciuda presiunilor tot mai mari care vin din partea ONG-urilor care militeaza pentru drepturile animalelor. Tara noastra inca are parte de o biodiversitate rara in Europa, iar pasionatii de vanatoare au de unde alege. Va prezentam, mai jos, care sunt cele mai vanate animale din Romania. continuă pe Adevărul

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Business Report: Primul dezvoltator imobiliar din Romania care isi rascumpara proprietatile predate la banca; Asiguratii Astra produc daune de 2,5 milioane euro pe luna in strainatate; Topul celor mai bune malluri din Romania

A cedat primul roman cu avere mare: A platit Fiscului 2,5 milioane lei impozit pe venituri nedeclarate!ANAF a incasat 2,5 milioane lei de la o. Consumul individual efectiv al romanilor: o comparatie cu tarile UE, dincolo de PIB pe locuitor. Romania a ajuns in 2014 la 57% din nivelul.

Schlumberger Sekt - cresterea vanzarilor cu 25% pe piata din Romania!

Schlumberger este cel mai vechi brand de vin spumant din Austria, dateaza din 1842 si a fost introdus pe piata din Romania in anul 2007. De atunci, an de an brandul Schlumberger a inregistrat o crestere constanta a vanzarilor si a distributiei la nivel national, iar in 2015 vanzarile au crescut cu 25% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014.

Contingentul de lucratori straini nou admisi pe piata muncii din Romania, stabilit la 5.500 persoane

Contingentul de lucratori straini ce vor fi nou admisi pe piata fortei de munca din Romania ar putea fi, anul viitor, de 5. 500 de persoane,potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Cele mai frumoase colinde romanesti vor rasuna vineri pe scena Festivalului International de Colinde de la Viena

Membrii Corului Vox Dunaris din Drobeta Turnu Severin, tineri deosebit de talentati, vor reprezenta Romania la cel mai inalt nivel, fiind invitati sa cante pe scena de la Viena, unde Primaria orasului organizeaza in fiecare an Festivalul International de Colinde, un concert la care participa formatii corale si artisti din intreaga lume.

Finala G-BOB Romania- festivalul de muzica live- in Ramnicu Valcea

Cele mai bune formatii din tara se intrec sambata, 19 decembrie, in finala G-BOB Global Battle of Bands) in Ramnicu Valcea. Evenimentul va reuni 18 trupe din intreaga tara. Pe scena va urca si o formatie din Serbia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )