Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai vechi piramide din lume nici macar nu sunt in Egipt

Playtech Playtech,
Cele mai vechi piramide din lume nici macar nu sunt in Egipt

In secolul 20, colonistii danezi au fost primii europeni care au descoperit situl Gunung Padang, cel mai mare sit megalitic din Asia de Sud-Est. Ceea ce nu stiau era ca acolo era posibil sa se. continuă pe Playtech

Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume in 2018. Asia, un magnet pentru turisti

Circa 1,4 miliarde de turisti au calatorit in 2018 in intreaga lume. Tarile asiatice au atras anul acesta cei mai multi turisti, potrivit clasamentului realizat de Euromonitor International. Daca nu stii in ce destinatie de vacanta sa pleci in.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Topul tarilor care inregistreaza anual cei mai multi turisti din lume. Pe ce loc se afla Romania

Franta ocupa prima pozitie in topul tarilor cele mai vizitate de turisti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de Turism.

Topul tarilor care inregistreaza anual cei mai multi turisti din lume

Franta ocupa prima pozitie in topul tarilor cele mai vizitate de turisti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de Turism.

Copiii de pe tot globul sunt in lacrimi...A murit Eddie, cea mai iubita vidra din lume! Un adevarat ambasador al baschetului (VIDEO)

Eddie, cea mai iubita vidra de mare din lume, s-a stins din viata. Animalutul simpatic devenit celebru pentru slam-dunk-urile din anul 2013, a fost eutanasiat, fiind extrem de bolnav, anunta.

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau.

Cele mai ciudate legi din lume. De ce a fost interzis Mickey Mouse in Romania interbelica

Guvernul Romaniei a introdus in 1935 o lege prin care personajul de desene animate Mickey Mouse a fost interzis, iar in Finlanda era interzis Donald Duck.

Transformarea celui mai gras copil din lume. Cum arata dupa ce a slabit mai mult de 95 de kilograme - VIDEO

Arya Permana,in varsta de 12 ani, cantarea 190 de kilograme pana de curand. Baiatulera imobilizat la pat cand medicii au decis ca trebuie sa slabeasca urgent. El a facut o operatie de.

Kremlin: Vladimir Putin nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil in perioada Sarbatorilor de Iarna, sustine Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, pentru postul Rossiya 24, informeaza agentia de stiri Tass, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )