Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele 4 sectoare de drum pentru care trebuie sa platesti taxa de pod in Romania!

Antena3 Antena3,
Cele 4 sectoare de drum pentru care trebuie sa platesti taxa de pod in Romania!

Pe langa rovinieta, in tara noastra mai exista o taxa pe care soferii trebuie sa o plateasca daca vor sa traverseze anumite sectoare de drum. Vorbim despre taxa de pod, care se aplica pe patru poduri peste Dunare: 1. continuă pe Antena3

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe venit/ Lista celor pentru care nu sunt informatii suficiente va fi avuta n vedere pentru posibile inspectii fiscale

Recent, a fost publicat Ordinul Presedintelui ANAF care aproba Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice. Procedura se refera exclusiv pentru veniturile din anii 2016- si 2017, Autoritatea fiscala urmand sa stabileasca din oficiu impozitul pe venit datorat de aceste persoane. in termen de 15 zile de la termenul legal de depunere al declaratiei 15 august 2018) prin intermediul aplicatiei electronice se va intocmi lista persoanelor care nu au depus declaratia de impunere. Citeste aici Procedura completa.

Avertismentul medicilor!Gesturile banale pe care trebuie sa le eviti dupa ce ai mancat

Digestia este un proces complex al organismului uman, care necesita energie si timp. De aceea e important sa tii cont cateva aspect. Nu fuma - Efectele nocive ale unui tigari fumata dupa o masa copiosa sunt.

Sfanta Maria. Motivul pentru care sa nu spui niciodata La multi ani pe 15 august. E mare pacat

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea ei in nefiinta. Pe 15 august nu se fac urari de La multi ani si se.

Motivul incredibil pentru care un roman ar fi intrat cu buldozerul in mai multe locuinte, in Marea Britanie

Un roman este acuzat ca ar fi demolat cinci case noi din localitatea britanica Buntingford, iar informatiile disponibile indica faptul ca suspectul ar fi comis aceasta actiune pentru ca nu ar fi fost platit, re.

Motivul pentru care Meghan Markle amanadecizia de a deveni mama

Meghan Markle si Printul Harry au declarat in repetate randuri ca doresc sa-si mareasca familia cat mai curand. Nu au anuntat insa si care sunt planurile lor in aceasta privinta. Din pacate, cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )