Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motivul incredibil pentru care un roman ar fi intrat cu buldozerul in mai multe locuinte, in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un roman ar fi intrat cu buldozerul in mai multe locuinte, in Marea Britanie

Un roman este acuzat ca ar fi demolat cinci case noi din localitatea britanica Buntingford, iar informatiile disponibile indica faptul ca suspectul ar fi comis aceasta actiune pentru ca nu ar fi fost platit, re. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentu care trebuie sa consumi afine

Noi studii au demonstrat ca prin prin congelare, continutul nutritional al afinelor nu scade, ba mai mult se imbunatateste. Potrivit unor experimente facute de specialistului in nutritie, Marin Plumb, de la.

Motivul pentru care Meghan Markle amanadecizia de a deveni mama

Meghan Markle si Printul Harry au declarat in repetate randuri ca doresc sa-si mareasca familia cat mai curand. Nu au anuntat insa si care sunt planurile lor in aceasta privinta. Din pacate, cei.

Sfanta Maria. Motivul pentru care sa nu spui niciodata La multi ani pe 15 august. E mare pacat

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea ei in nefiinta. Pe 15 august nu se fac urari de La multi ani si se.

Cele 4 sectoare de drum pentru care trebuie sa platesti taxa de pod in Romania!

Pe langa rovinieta, in tara noastra mai exista o taxa pe care soferii trebuie sa o plateasca daca vor sa traverseze anumite sectoare de drum. Vorbim despre taxa de pod, care se aplica pe patru poduri peste Dunare: 1.

E OFICIAL: Statul a stabilit lista finala cu pensionarii care vor primi bani mai multi. Vezi daca esti si tu pe lista...

Potrivit proiectului Legii pensiilor lansat joi in dezbatere publica de Ministerul Muncii, persoanele care au realizat stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limita de varsta, cu reducerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )