Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta, condamnate la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta, condamnate la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta la inceputul acestui an au fost condamnate de Judecatoria Constanta la 14 luni de inchisoare cu suspendare pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice. continuă pe Adevărul

Constanta: Cele trei femei care au agresat un copil pe holul unui scoli n ianuarie, condamnate la nchisoare cu suspendare si plata de despagubiri morale de 1.200 de lei

Cele trei femei care au agresat un elev in varsta de 13 ani, pe holurile unei scoli din Constanta, au fost condamnate cu suspendare, la cate un an si doua luni de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, transmite Mediafax.

Cele trei femei din Constanta, care au batut un elev la scoala, si-au primit pedeapsa. Ce au decis magistratii

Cele trei femei din Constanta, care au batut fara mila, in urma cu cateva luni, un elev din Constanta, si-au primit pedeapsa. Acestea au fost condamnate la un an si doua luni de inchisoare cu.

Editie speciala 360 de grade: Despre magicul lo shu si despre cele trei dimensiuni ale personalitatii (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre magicul lo shu, despre cele trei dimensiuni ale personalitatii si despre modul in care putem construi propriul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )