Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele trei femei din Constanta, care au batut un elev la scoala, si-au primit pedeapsa. Ce au decis magistratii

Antena3 Antena3,
Cele trei femei din Constanta, care au batut un elev la scoala, si-au primit pedeapsa. Ce au decis magistratii

Cele trei femei din Constanta, care au batut fara mila, in urma cu cateva luni, un elev din Constanta, si-au primit pedeapsa. Acestea au fost condamnate la un an si doua luni de inchisoare cu. continuă pe Antena3

Constanta: Cele trei femei care au agresat un copil pe holul unui scoli n ianuarie, condamnate la nchisoare cu suspendare si plata de despagubiri morale de 1.200 de lei

Cele trei femei care au agresat un elev in varsta de 13 ani, pe holurile unei scoli din Constanta, au fost condamnate cu suspendare, la cate un an si doua luni de inchisoare. Decizia instantei nu este definitiva, transmite Mediafax.

Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta, condamnate la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta la inceputul acestui an au fost condamnate de Judecatoria Constanta la 14 luni de inchisoare cu suspendare pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice.

Horoscop. Trei perechi din zodiac care au cele mai frumoase relatii

Nimeni are secretul unei povesti de dragoste perfecte, dar astrele intervin, dezvaluind zodiilor care sunt compatibile intre ele si care reusesc sa consolideze o relatie frumoasa si fericita. Berbec -.

Editie speciala 360 de grade: Despre magicul lo shu si despre cele trei dimensiuni ale personalitatii (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre magicul lo shu, despre cele trei dimensiuni ale personalitatii si despre modul in care putem construi propriul.

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de.

Un porc a fost lovit de o motocicleta pe un drum din Constanta: Ce s-a intamplat cu barbatul care conducea

Un motociclist s-a ales cu o fractura de clavicula dupa ce a intrat in coliziune cu un porc pe un drum din judetul Constanta, informeaza Adevarul. Accidentul a avut loc duminica, DJ 223 Cernavoda-Ion.

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania.

Ministerul Muncii, anunt soc pentru toate femeile din Romania care vor sa se pensioneze. Ce se intampla, de fapt, cu varsta de pensionare la termen si anticipat

Ministerul Muncii ia in considerare, ca odata cu reevaluarea legislatiei privind sistemul public de pensii, sa introduca posibilitatea ca femeile care au nascut sau crescut copii sa primeasca pensie pentru.

Condamnare pe viata pentru doi frati din Maramures care au ucis un politist in biroul sau

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati, luni, la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare. Seful de post Gheo.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )