Libnet.ro
UNICEF

19:45

Celebra catedrala Sfanta Sofia din Istanbul ar putea fi transformata de turci in moschee

România Liberă România Liberă,
Celebra catedrala Sfanta Sofia din Istanbul ar putea fi transformata de turci in moschee

Regimul Erdogan analizeaza o cerere de transformare a celebrului obiectiv turistic Sfanta Sofia in. continuă pe România Liberă

Grecia si SUA cer Turciei sa mentina statutul de muzeu pentru catedrala Sfanta Sofia din Istanbul. Celebrul monument ar putea fi transformat in moschee

Grecia a declarat joi ca Turcia risca sa deschida o prapastie emotionala imensa cu tarile crestine, daca va merge inainte cu propunerea de a transforma catedrala Sfanta Sofia din Istanbul, in prezent avand statutul de muzeu, intr-o moschee. Muzeu sau moschee? Turcia decide viitorul Catedralei Sfanta Sofia din Istanbul.

Muzeu sau moschee? Turcia decide viitorul Catedralei Sfanta Sofia din Istanbul

Cea mai inalta instanta administrativa a Turciei a studiat joi o cerere de reconversie in moschee a Catedralei Sfanta Sofia din Istanbul, o masura pe care presedintele Recep Tayyip Erdogan o cere intens, cu riscul de a starni tensiuni cu mai multe tari, scrie AFP.

Turcia se va pronunta cu privire la transformarea in moschee a bazilicii Sfanta Sofia

Cea mai inalta instanta din Turcia se pronunta joi, 2 iulie, cu privire la reconversia in moschee a fostei bazilici Sfanta Sofia, o decizie pe care presedintele Recep Tayyip Erdogan si-o doreste cu riscul de a starni tensiuni cu mai multe tari.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )