Libnet.ro
UNICEF

11:15

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

B1 B1,
Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de. continuă pe B1

Ion Tiriac il intrece pe Michael Jordan: Este cel mai bogat fost sportiv din lume

Cel mai bogat fost sportiv din lume este. David Beckam. Sau Michael Jordan. Gresit. Cu toate ca acesta din urma are o avere estimata la peste un miliard de dolari si venituri de 100 de milioane de dolari pe an, Ion Tiriac il surclaseaza cand vine.

Soc in sportul mondial: cel mai bogat sportiv este un roman

Lumea sportului mondial este in stare de soc dupa ce Ion Tiriac a fost numit cel mai bogat sportiv din lume, peste Michael Jordan sau David Beckham.

Averea lui Ion Tiriac! Este impresionanta!

V-ati intrebat vreodata cine este cel mai bogat fost sportiv din intreaga lume? Sa fie Magic Johnson, David Beckham sau poate Michael Jordan? Ei bine, nu! Dupa cum scrie site-ul celebritynetworth. com, este vorba Ion Tiriac, cu o avere de 2 miliarde de dolari! .

REVISTA PRESEI: Cum face bani unul dintre regii asfaltului

Adevarul prezinta profilul lui Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume. Capital explica cum face bani unul dintre regii asfaltului. Evenimentul Zilei arata ca sotul deputatei Andreea Paul Vass are 50 de contracte cu statul. Ziarul Financiar publica o analiza a ratei de ocupare a populatiei din Romania. Gandul spune ca traseistul Bigiu a oprit curajul lui Ponta. Wall-Street scrie despre cea mai mare ancheta de la dosarul Rompetrol. Hotnews scrie ca primarul Sectorului 6 a facut achizitii publice de 51 de milioane de euro in doi ani de mandat. Iar Sport. ro arata ca sunt diferente mari intre ce vrea Armata si ce vrea sa ofere Becali.

Portretul celui mai bogat sportiv din lume. Averea lui Ion Tiriac este dubla fata de cea a lui Michael Jordan

Daca te-ar intreba cineva cine este cel mai avut sportiv din lume, poate te-ai gandi la Michael Jordan, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Tiger Woods sau la alte nume cu rezonanta din domeniu. Putin probabil ca raspunsul sa faca referire la un roman - si, de altfel, sa fie varianta corecta.

Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Samsung a lansat Galaxy Note 4 in doua variante cu procesoare diferite, iar acum se pare ca urmeaza si o treia varianta dotata cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Cel mai nou telefon din seria Galaxy Note a reusit sa atraga atentia tuturor la momentul in care a fost lansat. Cele doua procesoare ale variantelorlansate simultan nu difereau foarte mult una de cealalta, atat procesorul Exynos, cat si modelul Qualcomm Snapdragon 805 avand puncte tari si puncte slabe.

Cum au fost afectate de criza retelele de dealeri ale companiilor auto europene si cine s-a descurcat cel mai bine

Piata masinilor noi in Europa este cu 20% sub nivelul de dinaintea crizei, insa marcile europene au redus numarul total de dealeri cu 12%, arata un raport al Bernstein Research. Marcile europene au pe continent 47. 500 de puncte de vanzare, cu 6. 000 sub ce era acum sapte ani, iar numarul mediu de masini vandute/dealer a scazut. Renault si BMW sunt grupurile care au redus cel mai mult retelele de dealeri.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Cursul anuntat luni de BNR a crescut cu 1,04 bani, la 4,4419 lei/euro. Acesta este nivelul maxim din ultimele doua saptamani. Un curs mai ridicat a fost inregistrat cel mai recent in 20 noiembrie, la 4,4421.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Fondul american Elliott Associates cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea - FP) a introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) din 21 ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, motivand ca se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2439 seconds )