Libnet.ro
UNICEF

09:45

Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 4 va beneficia de cel mai performant procesor Snapdragon

Samsung a lansat Galaxy Note 4 in doua variante cu procesoare diferite, iar acum se pare ca urmeaza si o treia varianta dotata cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Cel mai nou telefon din seria Galaxy Note a reusit sa atraga atentia tuturor la momentul in care a fost lansat. Cele doua procesoare ale variantelorlansate simultan nu difereau foarte mult una de cealalta, atat procesorul Exynos, cat si modelul Qualcomm Snapdragon 805 avand puncte tari si puncte slabe. continuă pe Playtech

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Samsung Galaxy S6 si LG G4 ar putea fi amanate din cauza problemelor cu noile procesoare Qualcomm

Viitoareleflagship-uri ar urma sa fie dotate cu noul Snapdragon 810 , dar uneleprobleme in implementarea procesorului ar putea duce la amanarea lansarii acestora. Samsung Galaxy S5, LG G3, Sony Xperia Z3 si HTC One M8, cele mai importante telefoane cu Android lansate in prima parte a anului au beneficiat toate un procesoare Qualcomm Snapdragon 801. Succesoarele lor ar urma, in schimb, sa fie dotate cu varful de gama al companiei din San Diego, modelul Snapdragon 810. Noi zvonuri indica, totusi, ca [].

Celebrity NetWorth: Ion Tiriac, cel mai bogat fost sportiv din lume

Ion Tiriac este cel mai bogat fost sprtiv din lume, el ocupand prima pozitie intr-un clasament realizat de americanii de la Celebrity Networth, relateaza DigiSport. Cine e cel mai bogat fost sportiv de.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Fondul american Elliott Associates cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea - FP) a introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) din 21 ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, motivand ca se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Cursul anuntat luni de BNR a crescut cu 1,04 bani, la 4,4419 lei/euro. Acesta este nivelul maxim din ultimele doua saptamani. Un curs mai ridicat a fost inregistrat cel mai recent in 20 noiembrie, la 4,4421.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Soc in sportul mondial: cel mai bogat sportiv este un roman

Lumea sportului mondial este in stare de soc dupa ce Ion Tiriac a fost numit cel mai bogat sportiv din lume, peste Michael Jordan sau David Beckham.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )