Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un celebru cantaret s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Un celebru cantaret s-a stins din viata

Cantaretul de muzica country, Glen Campbell, supranumit si Rhinestone Cowboy, a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Campbell a avut o cariera fabuloasa. Artistul era cunoscut pentru. continuă pe Antena3

Veste trista in lumea artistica! O cunoscuta actrita si cantareata s-a stins din viata (FOTO)

Doliu in lumea artistica! Actrita si cantareta Barbara Cook s-a stins din viata la varsta de 89 de ani din cauza unei insuficiente respiratorii. Aceasta este cunoscuta pentru numeroasele.

A murit in cimitir. Un barbat s-a stins din viata chiar langa locurile de veci

Canicula a facut o a patra victima la Galati. Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit lesinat intr-un cimitir. A fost transportat la spital, dar manevrele de resuscitare nu au dat niciun re.

Doliu in lumea sportului! O multimpla campioana olimpica s-a stins din viata (VIDEO)

Multipla campioana olimpica la atletism, Australianca Betty Cuthbert a murit la varsta de 79 de ani. Fosta sportiva suferea de mai multi ani de o boala cumplicta, scleroza in placi. Cuthbert a.

Doliu in lumea sportului! O multipla campioana olimpica s-a stins din viata (VIDEO)

Multipla campioana olimpica la atletism, Australianca Betty Cuthbert a murit la varsta de 79 de ani. Fosta sportiva suferea de mai multi ani de o boala cumplicta, scleroza in placi. Cuthbert a.

Doliu in lumea cinematografica. Actorul principal din Godzilla s-a stins din viata (FOTO)

Haruo Nakajima, actorul care l-a interpretat pe Godzilla in filmul cu acelasi nume, a murit la 88 de ani. Cu toate ca a jucat intr-unul dintre cele mai cunoscute filme, Haruo nu poate fi considerat un.

Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a refuzat sa comenteze felul in care a facut fata testelor. El a iesit din examene destul de.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )