Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Antena3 Antena3,
Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a refuzat sa comenteze felul in care a facut fata testelor. El a iesit din examene destul de. continuă pe Antena3

Ce spune Marian Godina despre examenul scris la Academia de Politie

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa. Cel mai cunoscut agent de politie a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca nu are.

Examen de admitere controversat la Academia de Politie. Marian Godina, extrem de nemultumit de felul in care au fost concepute subiectele

Marian Godina s-a aratat deosebit de nemultumit de subiectele de admitere de anul acesta de la Academia de Politie. Candidat pentru a cincea oara, Marian Godina, si-a exprimat dezamagirea pe pagina de.

Marian Godina se gandeste sa renunte la cariera de politist, dezamagit de rezultatul examenului de admitere la Academia de Politie: Si-au batut joc

Celebrul politist brasovean Marian Godina a sustinut marti un examen la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, iar media obtinuta, de 7. 50, ii ofera sanse mici de a fi admis, dupa cum marturiseste singur intr-o postare pe Facebook. in 2016, ultima media de intrare a fost 8,10.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Cum arata Neymar, cel mai scump jucator transferat vreodata, la prima aparitie in noul echipament sportiv (FOTO)

Cel mai scump jucator transferat vreodata, Neymara fost prezentat suporterilor, sambata, inaintea primei etape din campionatul francez, potrivit Mediafax. Suporterii echipei PSG l-au vazut.

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Lovitura dura pentru Mega Image. in ce situatie este cel mai extins lant de magazine din tara

Retailerul belgian Mega Image a deschis in primele sapte luni ale anului 23 de magazine, iar daca va continua in acelasi ritm, anul 2017 ar putea deveni cel mai slab pentru expansiune de dupa 2011.

TOVARASUL MILITIAN ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania.

COMRADE DETECTIVE ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in.

Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, vedete in Comrade Detective, cel mai recent succes de la Hollywood

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in urma cu cateva zile a avut loc premiera acestui serial in SUA, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )