Libnet.ro
UNICEF

22:45

Celebrul pianist Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa protest (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Celebrul pianist Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa protest (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello a continuat concertul din Piata Victoriei si dupa incheierea protestului sustinut in fata Guvernului, la care au venit zeci de mii de persoane. Davide Martello si-a. continuă pe Antena3

Momente emotionante: Celebrul pianist Davide Martello a cantat pentru protestatarii din Piata Victoriei (VIDEO)

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a fost prezent sambata in Piata Victoriei din Capitala si a cantat pentru cele cateva mii de.

EXCLUSIV Celebrul pianist Davide Martello, intrebat de B1.ro ce trebuie romanii sa isi imagineze: Imaginati-va toate autostrazile (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a fost prezent sambata in Piata Victoriei din Capitala si a cantat pentru.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

Moment inedit in Piata Victoriei. Pianistul german Davide Martello, prezent la protest - VIDEO

Pianistul german Davide Martello este prezent la protestul din Piata Victoriei, asa cum a promis si in urma cu cateva zile. Davide Martello si-a anulat concertele pe care le avea in Germania pentru a.

Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august.

FOTOGALERIE Protestul din Piata Victoriei, in imagini

La protestul de sambata, multi protestatari au venit cu pancarte anti-PSD si anti-Guvern, cu mesaje ce faceau referire la recentul caz al crimelor din Caracal, dar si cu steaguri ale Romaniei, ale unor alte tari europene sau ale UE. in Piata Victoriei a fost ridicat un loc de comemorare pentru cele doua fete din Caracal, pentru victimele din Colectiv si pentru Ilie Gazea, cel care a murit dupa protestul din 10 august 2018. La fata locului a venit si pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru prezenta la proteste si zone de conflict din toata lumea.

USR vine la protestul din Piata Victoriei. Dan Barna: Nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca membrii formatiunii sale vor fi prezenti sambata seara la protestul din Piata Victoriei care are loc cu ocazia implinirii unui an de la evenimentele violente de la.

Protest 10 august. Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

In jur de 15. 000 de persoane se afla inacest moment la protestul din Piata Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o impingere a cordonului de jandarmi catre Guvern, astfel ca doua.

Patru persoane, saltate de jandarmi din Piata Victoriei si duse la sectiile de politie

Patru persoane au fost saltate de jandarmi din Piata Victoriei si duse la sectiile de politie. Doi dintre ei aveau asupra lor arme albe, unul materiale pirotehnice, iar un altul a fost amendat cu 300 de.

Jandarmeria Romana, precizari despre situatia de la protestul din Piata Victoriei: A fost nevoie de marirea dispozitivului. Situatia e in continuare sub control

Jandarmeria Romana a facut noi precizari despre situatia din Piata Victoriei. Zeci de mii de persoane participa la protest in acest moment. Georgian Enache, purtator de cuvant Jandarmeria Romana-.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )