Libnet.ro
UNICEF

01:05

Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august. continuă pe Wall-Street Ro

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

Protest cu cantec: Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni la manifestatia din 10 august, in Piata Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa l.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei.

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern.

Tudor Chirila cheama oamenii la protest pe 10 august: Politia e mai prietena cu interlopii decat cu cetatenii. Traim intr-o tara in care trebuie sa ne fie frica

In timpul unui concert sustinut in weekend in Piata Ovidiu din Constanta, Tudor Chirila a indemnat oamenii sa vina din nou in Piata Victoriei pe 10 august, la un protest de amploare cu ocazia implinirii un.

Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni in Romania pe 10 august: Va puteti ascunde dupa pianul meu daca jandarmii vor mai folosi gaze

Davide Martello, pianistul celebru pentru concertele sale in zone de conflict, a anuntat, printr-un mesaj pe pagina personala de Facebook, ca va participa la mitingul Diasporei, ce va avea loc pe 10 august, in Piata Victoriei.

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

Ce se intampla cu jandarmerita Stefania, la un an de la protestele din 10 august. A plecat de la Brigada Speciala

Jandarmerita Stefania, care a trait clipe de cosmar la protestul din 10 august 2018 din Capitala, a facut schimbari importante in cariera ei. La un an de la acel protest, tanara a luat decizia de a parasit structura in care activa in acea perioada si a luat masuri drastice impotriva agresorilor ei. Ce a decis .

UPDATE: Sebastian Cucos, care conducea Jandarmeria Romana la protestele din 10 august, revine la conducerea Jandarmeriei Capitalei El este urmarit penal in dosarul violentelor

Colonelul Sebastian Cucos, prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din Ministerul de Interne. Sebastian Cucos era sef al Jandarmeriei Romane in 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta pentru dispersarea manifestantilor, sute de persoane fiind ranite si a fost pus sub acuzare de procurori in dosarul 10 august.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )