Libnet.ro
UNICEF

19:15

Celebrul tren Orient Express, ingenuncheat de starea cailor ferate din Romania

Antena3 Antena3,
Celebrul tren Orient Express, ingenuncheat de starea cailor ferate din Romania

Strig in pustiu de ani de zile pentru infrastructura moderna in Romania. Spanzuram miliarde pe stadioane in orase fara echipe de fotbal, pavele la tara si alte traznai sulfuroase. Infrastructura Romaniei, rusinea. continuă pe Antena3

Drumul chinuit al trenului Orient Express este o oglinda a problemelor din sistemul feroviar romnesc

Trenul Orient Express a avut probleme cu locomotiva si a acumulat intarziere mare in timpul traversarii tarii noastre in lungul sau drum dintre Paris si Istanbul. Restrictiile de viteza, defectiunile aparute la locomotiva, dar si lucrarile care nu se mai termina, sau nu se fac deloc, au lungit mult parcursul acestui tren care a ajuns in Bucuresti cu doua ore jumatate mai tarziu decat arata graficul. intre Simeria si Brasov sunt 300 km, dar trenul a facut aproape zece ore din cauza problemelor tehnice aparute si din cauza numeroaselor restrictii de viteza de pe Coridorul IV.

Trenul Orient Express, probleme in Romania. Cat a intarziat la Giurgiu...

Trenul Orient Express, care parcurge un drum de la Paris la Istanbul, prezinta probleme in sistemul feroviar autohton, locomotiva stricandu-se in Romania. Mai mult, traversarea lenta a tarii a dat graficul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )