Libnet.ro
UNICEF

06:30

Centenar: 32 de milioane de euro vor ajunge saptamana viitoare pe mainile lui George Ivascu. Cati bani s-au cheltuit pana acum

Adevărul Adevărul,
Centenar: 32 de milioane de euro vor ajunge saptamana viitoare pe mainile lui George Ivascu. Cati bani s-au cheltuit pana acum

Cele 32 de milioane de euro, bugetul pentru Centenar, ar urma sa ajunga in vistieria Ministerului Culturii saptamana viitoare. Procedura a inceput din vara, atunci cand Guvernul Tudose a decis desfiintarea Departamentului Centenar si transferul sau in subordinea Ministerului Culturii, urmand a fi finalizata cel mai probabil saptamana viitoare, odata cu o ultima semnatura a premierului Viorica Dancila, au declarat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: PAS si PPDA vor prezenta saptamana viitoare mecanismele de selectare a candidatilor la alegeri

Saptamana viitoare Partidul Actiune si Solidaritate si Partidul Platforma Demnitate si Adevar vor prezenta mecanismul dupa care vor fi selectati cetatenii care vor fi acceptati pe listele electorale si in calitate de candidati in circumscriptiile uninominale. Declaratia a fost facuta de presedinta PAS, Maia Sandu, in cadrul emisiunii in profunzime de la postul de televiziune ProTV Chisinau, transmite IPN.

Ministrul Sanatatii: 2.125 de doze imunoglobulina vor ajunge in tara in urmatoarele doua luni, iar in luna aprilie inca 1.000

125 de doze imunoglobulina pentru pacientii cu imunodeficiente primare vor ajunge in tara pana in luna aprilie, iar alte 1. 000 in luna aprilie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea spune ca s-a ajuns la un agreement pana in luna aprilie cu distribuitorii si cu o parte dintre producatori, iar discutiile cu acestia vor continua.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 41,8 milioane de lei 8,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 32,4 milioane de lei).

HOROSCOP pentru saptamana viitoare. Vesti proaste pentru cateva zodii

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza! HOROSCOP. Berbec . Simtiti ca evenimentele din ultima vreme au o mare greutate si cantaresc foarte mult in mintea dumneavoastra.

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Doua radare mobile TPS-77 de la Lockheed Martin vor intra in dotarea apararii antiaeriene

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Cu ce va fi dotata apararea antiaeriena

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 45,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 212,3 milioane de lei 45,6 milioane de euro), 186,2 milioane de lei reprezentand inregistrarea ofertei pentru actiunile companiei Purcari, in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 41,8 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 18 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea totala fiind de 83,7 milioane de lei 18 milioane de euro).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )