Libnet.ro
UNICEF

19:30

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Cu ce va fi dotata apararea antiaeriena

Adevărul Adevărul,
MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Cu ce va fi dotata apararea antiaeriena

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin. continuă pe Adevărul

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Doua radare mobile TPS-77 de la Lockheed Martin vor intra in dotarea apararii antiaeriene

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Teoria evolutiei aplicata la cateva milioane de euro

La inceput a fost ea, mostenirea. Mostenirea unor apartamente spatioase, situate fata in fata cu turnul Eiffel. Cateva milioane de euro indesate viguros in pumnul aceleiasi familii.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 41,8 milioane de lei 8,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 32,4 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 18 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea totala fiind de 83,7 milioane de lei 18 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 7,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 35,3 milioane de lei 7,6 milioane de euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )