Libnet.ro
UNICEF

16:01

Centrala de apartament versus termoficare. Care sunt avantajele unei centrale termice?

B1 B1,
Centrala de apartament versus termoficare. Care sunt avantajele unei centrale termice?

Motivele pentru care tot mai multi romani renunta la serviciile furnizorilor de apa calda si incalzire in sistem centralizat sunt costurile mari si starea precara a instalatiilor, predispuse la avarii. continuă pe B1

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, achitati in prima instanta in dosarul in care sunt acuzati de coruptie

Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman si viceprimarul Szoke Domokos au fost achitati marti, de Tribunalul Mures, in dosarul in care sunt acuzati de fapte de coruptie, sentinta putand fi atacata cu.

Care sunt documentele necesare pentru inregistrarea unei marci la OSIM?

Marca este o reprezentare grafica utilizata de catre o firma pentru a se diferentia de catre celelalte firme care ofera aceleasi produse sau servicii. Pentru a impiedica alte firme sa utilizeze o marca care este deja.

Consiliul General NU a aprobat proiectul care viza transferarea unei bucati din Padurea Baneasa la Primaria Capitalei pentru transformarea in parc

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care Primaria Capitalei dorea sa ceara Guvernului sa-i dea in administrare 50 de hectare din Padurea Baneasa pentru a fi amenajate ca padure-parc. Mai exact, municipalitatea dorea sa ceara Guvernului emiterea unei hotarari privind trecerea unei suprafete de 572. 104 de metri patrati din Padurea Baneasa, aflata intre strazile Padina, Vadul Moldovei si Aleea Privighetorilor, din administrarea Romsilva in domeniul public al municipiului Bucuresti, in scopul reamenajarii ca parc. Primaria Capitalei a mai avut o tentativa de a face asta, insa proiectul a fost desfiintat in instanta. Fundatia Ecocivica se opune proiectului: Va distruge padurea.

Orasul din care Uber ar putea fi dat afara. Care sunt cauzele

Uber s-a tot confruntat cu probleme si cu legi care fie au facut-o sa-si abandoneze planurile, fie i-au facut pe reprezentantii companiei sa-si regandeasca total afacerile. intre timp,.

Romania, saraca tara bogata: care sunt orasele instarite si cat castigam fata de Europa

Un nou studiu ajuns online in ultimele zile confirma situatia foarte grava financiara in care se afla majoritatea romanilor, mai ales daca faci o comparatie cu alte tari.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Vremea se raceste joi in partea de est a Romaniei, unde se vor semnala temperaturi apropiate mediei acestei perioade.

Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Care sunt cele mai mari companii din sector

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii poate creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor KeysFin, care adauga ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, in cazul in care conditiile meteo ar fi fost mai prielnice.

Alegeri prezidentiale 2019. Care sunt sectiile de votare din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista si harta interactiva ale celor 835 de sectii de votare pe care le organizeaza in strainatate la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Harta interactiva cu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )