Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care sunt documentele necesare pentru inregistrarea unei marci la OSIM?

Antena3 Antena3,
Care sunt documentele necesare pentru inregistrarea unei marci la OSIM?

Marca este o reprezentare grafica utilizata de catre o firma pentru a se diferentia de catre celelalte firme care ofera aceleasi produse sau servicii. Pentru a impiedica alte firme sa utilizeze o marca care este deja. continuă pe Antena3

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Ce a constatat expertul tehnic pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva. Care sunt problemele si de ce ar putea fi deschisa circulatia cu restrictii de tonaj si de viteza

Circulatia rutiera pe cei 21 de km de pe lotul 3 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva ar putea fi deschisa, dar cu restrictie de tonaj de 7,5 tone si limitare de viteza de 90 de kmh, conform recomandarilor facute de catre expertul tehnic pentru Compania de Drumuri. intr-un raport preliminar, expertul tehnic evidentiaza care sunt zonele cu probleme, iar CNAIR spune ca va deschide traficul si camioanelor doar dupa ce se vor rezolva problemele care ar fi fost descoperite la unele poduri.

Peste 500 de locuri de munca la DIGI RCS RDS. Ce salarii se ofera si care sunt posturile disponibile

In momentul de fata exista peste 500 de locuri de munca la DIGI RCS &RDS, disponibile celor interesati sa faca o cariera in acest segment. Cei aflati in cautarea unui job se isi pot depune CV-ul in aceasta perioada, in cadrul targurilor cu locuri de munca organizate in mai multe puncte din tara. Peste 500 .

Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare cu amanare pentru moartea unei paciente

Decanul Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea si fondator al Spitalului Pelican, dr. Adrian Maghiar, a fost condamnat, joi, printr-o sentinta pronuntata de Judecatoria Oradea, la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa cu amanarea executarii. Medicul chirurg Adrian Maghiar a fost trimis in judecata in 2018, fiind acuzat de ucidere din culpa dupa ce una dintre pacientele sale a murit la cateva zile de la o interventie chirugicala, transmite Agerpres. Maghiar a mai fost trimis in judecata in celebrul scandal al diplomelor false, dar acum patru ani. Curtea de Apel Oradea a stabilit ca faptele s-au prescris.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

AdministratiaNationala de Meteorologie a anuntat vremedeosebit de calda fata de media normala, pentru duminica, 20 octombrie 2019.

VIDEO Sute de persoane la marsul de solidaritate cu femeile care sunt victime ale violentei

Cateva sute de persoane au marsaluit, sambata, prin Bucuresti, pentru a-si arata solidaritatea cu femeile supravietuitoare ale violentei, relateaza Agerpres.

Sute de persoane la marsul de solidaritate cu femeile care sunt victime ale violentei. Viorica Dancila se alatura cauzei

Cateva sute de persoane au marsaluit, sambata, prin Bucuresti, pentru a-si arata solidaritatea cu femeile supravietuitoare ale violentei. Viorica Dancila a declarat, sambata, ca se alatura cauzei.

SIEGFRIED MURESAN: Klaus Iohannis, singurul care are experienta necesara pentru a fi presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidentiale care are experienta necesara pentru a fi presedintele Romaniei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL Neamt, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )