Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ai centrala termica de apartament? Trebuie sa faci asta chiar acum daca vrei sa economisesti bani

Playtech Playtech,
Ai centrala termica de apartament? Trebuie sa faci asta chiar acum daca vrei sa economisesti bani

Sezonul rece a venit, asa ca romanii sunt nevoiti sa dea drumul la centrala termica de apartament pentru a incalzi lcouintele. Specialistii spun tot ce trebuie sa faci chiar acum daca vrei sa economisesti bani la iarna. Este gratuit, insa putini stiu acest truc. Ce trebuie sa faci pentru a economisi bani la incalzire Cum . continuă pe Playtech

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului .

Ce a putut sa ii spuna Mircea Radu Andreei Marin, la TV. Toata tara a auzit asta, chiar aseara

O vedeta incontestabila, Andreea Marin, a prezentat jurnalul TVR din 1997 pana in 1999. Perioada stirilor a invatat-o ca poate sa stea fata in fata cu orice om, spune chiar ea. Apoi a urmat evolutia spre alte lumi, a fost intre bucurii si regrete, a iesit din lumina reflectoarelor, dar s-a intors acasa, dupa o .

Anuntul care vine de la Casa de Pensii. Ministrul muncii a facut chiar acum marea schimbare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca au fost schimbati directorii mai multor case de pensii ce nu s-au implicat in rezolvarea dosarelor de pensionare restante. Anuntul care vine de la Casa de Pensii Asadar, s-au facut schimbari la casele de pensii din sectoarele 1, 2 si 3 si, cel mai probabil, va urma si schimbarea .

Cum a aparut Gina Pistol insarcinata. Ce a facut iubita lui Smiley chiar acum

Fanii cuplului format din Gina si Smiley sunt in extaz la fiecare detaliu postat de acestia despre viata lor personala. Cum si-a facut acum aparitia Gina Pistol in public? Ce a facut moderatoarea show-ului Chefi la cutite? Cum si-a facut aparitia in public Gina Pistol Unul din cele mai discrete cupluri de la noi isi .

Banca Transilvania face anuntul pentru toti clientii: se intampla chiar acum si trebuie sa stii

Banca Transilvania vine cu un anunt important care vizeaza toate datele clientilor bancii. Iata ce trebuie sa stii ca sa fii bine. BT anunta ca exista ceva cerinte in politica de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )