Libnet.ro
UNICEF

12:15

Banca Transilvania face anuntul pentru toti clientii: se intampla chiar acum si trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Banca Transilvania face anuntul pentru toti clientii: se intampla chiar acum si trebuie sa stii

Banca Transilvania vine cu un anunt important care vizeaza toate datele clientilor bancii. Iata ce trebuie sa stii ca sa fii bine. BT anunta ca exista ceva cerinte in politica de. continuă pe Playtech

Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru toti clientii, in contextul pandemiei

Kaufland a venit cu o precizare importanta pentru toti clientii, in contexul pandemiei provocate de COVID-19. Reprezentantii retailer-ului german le-au recomandat oamenilor sa utilizeze cardul digital de pe.

Se intampla in toate magazinele Lidl: anuntul care vizeaza toti clientii

Lidl are cateva surprize deosebite pentru toti clientii din Romania. Sunt disponibile in aceasta saptamana, dar in special pe 22 octombrie in toate magazinele din tara. Joia, Lidl.

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Banca Transilvania lanseaza campania online MissionPossible

Banca Transilvania lanseaza o noua companie online de reduceri si beneficii la imprumuturi, MissionPossible, astfel incat clientii sa fie cat mai pregatiti pentru sezonul de cumparaturi.

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

Mircea Diaconu, o noua schimbare de directie: Va face campanie pentru Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR)

Actorul si fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu a anuntat ca va face campanie pentru alegerile parlamentare Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR). in viziunea actorului, acest demers reprezinta o predare de stafeta.

IN DATA DE 4 DECEMBRIE Actionarii SIF Transilvania sunt convocati pentru alegerea Consiliului de Supraveghere

Actionarii SIF Transilvania SIF3) sunt convocati, la data de 4 decembrie, in vederea alegerii Consiliului de Supraveghere al societatii, format din cinci membri, pentru un mandat de patru ani, cu incepere de la data autorizarii componentei board-ului de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata intr-un raport publicat astazi de societatea cu sediul in Brasov pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )