Libnet.ro
UNICEF

11:45

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

Adevărul Adevărul,
Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal. continuă pe Adevărul

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

COVID-19. in trei judete si in Capitala incidenta cumulata depaseste 3. Bucurestiul a raportat cele mai multe imbolnaviri din ultimele 24 de ore

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca doar tre judete si municipiul Bucuresti au rata de incidenta de peste 3 cazuri de COVID-19 la 1. 000 de locuitori. Cele trei judete in care indicele.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Practic numarul de infectari s-a dublat aici de ieri pana azi. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III.

Inelul prosperitatiia fost omologat deGuinessdreptinelul cu cele mai multe diamante din lume

Inelul Prosperitatii are un design floral si este ornamentat cu12. 638 de diamante naturale de 38 de carate, cantarind putin peste 165 de grame.

FOTO Guiness a omologat un nou record pentru inelul cu cele mai multe diamante din lume

Guiness World Records a oferit un raspuns la intrebarea Cate diamante pot incapea pe un singur inel?, anunta CNN.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Ilfov este pe locul II, iar Clujul, pe locul III. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a dispus, ieri, ca urmare a ratei de incidenta de 4,28 a cazurilor de COVID 19, inchiderea in intreg judetul Ilfov, pentru doua saptamani, a restaurantelor, cafenelelor, salilor de spectacole si a jocurilor de noroc.

VIDEO Realitatea Plus: La centrul de vaccinare de la spitalul Gaesti se imunizeaza anticovid oricine doreste

La centrul de vaccinare de la spitalul Gaesti se imunizeaza anticovid oricine doreste, nu doar cadrele medicale, anunta Realitatea Plus. Managerul spitalul a declarat ca el refuza sa arunce dozele de ser neutilizate si, prin urmare, a inceput sa vaccineze orice doritor, indiferent de varsta sau de gradul de risc privind efectele bolii. Inclusiv jurnalistul Realitatea Plus care a stat de vorba cu el a fost invitat la centru sa se imunizeze chiar astazi. Vaccinul scos de la temperatura de -80 de grade, se poate pastra 5 zile in frigider normal si 5 ore, dupa ce a fost scos din frigider. Dintr-un flacon se pot face 5 vaccinuri, la Spitalul Gaesti, nu au vrut toti sa se vaccineze si ca sa nu fie aruncate dozele alea 5), vaccineaza la liber. A avut situatii cand a vaccinat o persoana programata si ceilalti 4 programati nu s-au mai prezentat, de returnat, nu putea si, ca sa nu se piarda, a vaccinat doritori.

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )