Libnet.ro
UNICEF

20:30

Inelul prosperitatiia fost omologat deGuinessdreptinelul cu cele mai multe diamante din lume

Adevărul Adevărul,
Inelul prosperitatiia fost omologat deGuinessdreptinelul cu cele mai multe diamante din lume

Inelul Prosperitatii are un design floral si este ornamentat cu12. 638 de diamante naturale de 38 de carate, cantarind putin peste 165 de grame. continuă pe Adevărul

Capitala, cele mai multe noi cazuri de infectare cu COVID-19

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare su.

FOTO Guiness a omologat un nou record pentru inelul cu cele mai multe diamante din lume

Guiness World Records a oferit un raspuns la intrebarea Cate diamante pot incapea pe un singur inel?, anunta CNN.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Ilfov este pe locul II, iar Clujul, pe locul III. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a dispus, ieri, ca urmare a ratei de incidenta de 4,28 a cazurilor de COVID 19, inchiderea in intreg judetul Ilfov, pentru doua saptamani, a restaurantelor, cafenelelor, salilor de spectacole si a jocurilor de noroc.

Capitala are cele mai multe cazuri noi de Covid-19, desi rata de infectare a scazut sub 4.Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat vineri 3. 938 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore, 74 de persoane au murit, numarul total al deceselor fiind de 15. 841 de la debutul pandemiei. La ATI sunt internati 1. 111 de pacienti.

Bilant Covid-19. Trei judete au rata de infectare mai mare de 3. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat 1. 194 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, astfel ca numarul total a ajuns la 637. in acest interval au fost facute 4. 438 de teste. Totodata, au fost raportate 78 de decese. in prezent, 1. 117 pacienti sunt internati la Terapie Intensiva. Judetele Ilfov si Timis si Capitala mai au rata de infectare mai mare de trei.

POLONIA A fost lansata o ancheta dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP.

Top 10 cele mai cele mai vizionate clipuri pe YouTube in 2020

Chiar daca au fost nevoiti sa petreaca cea mai mare parte a anului 2021 in casa, oamenii din toata lumea au avut parte de unele dintre cele mai amuzante momente, pentru ca videoclipurile de pe YouTube au fost o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )