Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cercetare Avangarde de ultima ora. Cifre-bomba pentru PSD si PNL in plin scandal politic

Antena3 Antena3,
Cercetare Avangarde de ultima ora. Cifre-bomba pentru PSD si PNL in plin scandal politic

Sociologul Marius Pieleanu, director Avangarde, a prezentat, vineri, la 100 de minute, cifre de ultima ora privind intentia de vot a alegatorilor. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Cercetare Avangarde de ultima ora. Date spectaculoase despre Dragnea si Iohannis

Sociologul Marius Pieleanu, director Avangarde, a prezentat, vineri, la 100 de minute, date de ultima ora privind increderea romanilor in personalitatile politice. Astfel, Liviu Dragnea se bucura in.

Schimbare de ultima ora a CODULUI RUTIER: Doar asa mai scapi de AMENDA! Vesti uriase pentru SOFERII ROMANI...

Surpriza pentru soferii romani! Un proiect legislativ, inregistrat la Senat, ar putea sa conduca la eliminarea punctelor de penalizare. Proiectul de modificare a Ordonantei de urgenta nr. 95/2002 prevede ca.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre referendum: ALDE nu se va implica in campanie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a avut un punct de vedere vizavi de referendumul pentru redefinirea familiei. ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Vom recomanda votantilor sa.

Subiectele zilei:Ce le pregateste Dragnea. Scenariul de cosmar pentru PSD;Pensie pentru cinii si caii din Politie, Jandarmerie si Armata;Motivarea CCR n cazul cuplului homosexual

Hexi Pharma da vina pe spitale si medici: Depozitau dezinfectantii in magazin cu geamuri sparte, iar doctorii le recomandau, deci sunt bune!Firma se apara descriind felul in care zeci de medici dadeau recomandari scrise pentru antisepticele lor, documente. The Times: Politia britanica in turneu prin Romania si Polonia pentru pastrarea legaturilor dupa Brexit. Ofiterii de politie scotieni s-au deplasat in Europa de Est pentru a se asigura.

Lovitura pentru PSD-ALDE: Avocati din intreaga Europa solicita puterii de la Bucuresti incetarea masurilor care blocheaza lupta impotriva CORUPTIEI

Adunarea Generala a Federatiei Barourilor Europene, care reuneste 250 de barouri din care fac parte un million de avocati, solicita puterii PSD-ALDE sa renunte la adoptarea unor masuri care risca sa blocheze lu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )