Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cercetat penal dupa ce a provocat un accident rutier. Barbatul avea o alcoolemie de 1,04 la mie

Adevărul Adevărul,
Cercetat penal dupa ce a provocat un accident rutier. Barbatul avea o alcoolemie de 1,04 la mie

Un barbat din Slobozia a ajuns in stare grava la spital si s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a provocat un accident rutier luni seara, in jurul orei 21. continuă pe Adevărul

inchisoare cu suspendare pentru un barbat din Abrud care, baut si fara permis, si-a omorat sotia in accident rutier

Un barbatul de 37 de ani din Abrud, judetul Alba, care a provocat un accident in urma caruia sotia sa, mama a trei copii, a murit, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii, sub supraveghere.

Accident rutier in Capitala cu sapte masini implicate

Nu mai putin de sapte masini au fost implicate, marti dupa-amiaza, intr-un accident rutier ce s-a produs pe Bulevardul Maresal Averescu din Capitala, intre Bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, circulatia fiind deviata temporar in zona, au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere.

Accident rutier in Capitala: Sapte masini implicate, circulatie deviata

Sapte masini au fost implicate, marti dupa-amiaza, intr-un accident rutier ce s-a produs pe Bulevardul Maresal Averescu din Capitala, intre Bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, circulatia fiind deviata.

Accident rutier grav intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud. Trei autoturisme implicate

Patru masini au fost implicate intr-un accident rutier produs pe soseaua care leaga statiunile Eforie Nord si Eforie Sud. Din primele cercetari, se pare ca un autoturism a patruns pe contrasens.

Accident rutier GRAV in Prahova: Trei persoane au murit, printre care si un copil (FOTO)

Doi adulti si un minor si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs intre localitatile Magurele si Baltesti, in judetul Prahova, pe DJ 100L. Astfel, soferul si soferita, in varsta de 30 de .

Accident rutier GRAV in Prahova: Trei persoane au murit, printre care si un copil (FOTO, VIDEO)

Doi adulti si un minor si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs intre localitatile Magurele si Baltesti, in judetul Prahova, pe DJ 100L. Astfel, soferul si soferita, in varsta de 30 de .

Ialomita: Sute de litri de miere s-au revarsat pe o sosea intr-un accident rutier. Bilantul VICTIMELOR

Aproximativ 800 de litri de miere s-au varsat pe carosabil in urma unui accident rutier, care s-a produs pe DN2, la iesirea din municipiul Urziceni, unde un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit. Soferul.

Retinut de politisti pentru infractiuni la regimul rutier. Barbatul, fara permis, avea o alcoolemie de 1 la mie

Un barbat din Dor Marunt a ajuns in arest, dupa ce politistii l-au prins baut la volan si fara permis de conducere. Tanarul, in varsta de 35 de ani, avea 1 la mie alcoolemie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )