Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

Antena3 Antena3,
O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

O echipa de cercetatori din cadrul Colegiului Trinity din Dublin si Universitatea din Helsinki, condusi de o cercetatoare de origine romana, a anuntat o descoperire majora privind natura furtunilor. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD il ataca dur pe Dragnea

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD, Marian Oprisan, il ataca dur pe Liviu Dragnea. Acesta l-a acuzat ca foloseste tactici neortodoxe pentru a-si promova ideile. Liderul PSD Vrancea, Marian.

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Manastirile din Bucovina au atras atentia unui jurnalist britanic.Una dintre cele mai bune destinatii din Europa

Magnificele manastiri pictate care au acum un statut de patrimoniu UNESCO au atras atentia unui renumit jurnalist de calatorie britanic care a scris un articol in ziarulDaily.

Acordul obtinut de Romania pentru dosarul Dreptului de autor in Piata Unica Digitala a fost validat de Statele Membre UE

Romania a facut un nou pas important in adoptarea Directivei Dreptul de autor in Piata Unica Digitala, un act legislativ care constituie, in momentul de fata, unul dintre cele mai dificile dosare aflate in.

Cum poate scapa Romnia de coruptie? Studenta: Oamenii din generatia mea sunt convinsi ca pot sa faca ceva si treptat vor ncepe sa lupte

Coruptia este una dintre cele mai mari probleme din Romania, considera studentii premiati in concursul de discursuri Nu Coruptiei, organizat de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Internationale impotriva Coruptiei.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

Regretatul designer Karl Lagerfeld a creat unele dintre cele mai impresionante decoruri pentru show-rile Chanel. In memoria lui, va invitam sa ne amintim astazi cateva dintre acestea! .

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Kim Kardashian, intr-una dintre cele mai indraznete tinute de pana acum. Starleta a aparut cu sanii la vedere la o gala dedicata frumusetii FOTO

Vedeta de televiziune Kim Kardashian 38 de ani) a uimit cu rochia pe care a purtat-o la Hollywood Beauty Awards, o creatie a casei de moda Thierry Mugler, din anul 1998.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )