Libnet.ro
UNICEF

18:30

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Hotnews Hotnews,
 Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum a aparut SIDA, una dintre cele mai cumplite boli ale omenirii. Legatura cu cimpanzeii si teoriile conspiratiei

SIDA sau sindromul imunodeficientei umane este una dintre cele mai cumplite maladii. A ucis milioane de oameni, fiind identificata abia in anii 80. Este de altfel si una dintre cele mai recente maladii ucigatoare ale omenirii, iar in jurul sau sunt numeroase controverse si teorii ale conspiratiei.

17 firme romnesti participa la MWC Barcelona, unul dintre cele mai mari trguri de tehnologie

Saptesprezece firme romanesti din domeniul tehnologiei participa in perioada 25-28 februarie 2019, la o noua editie a targului international Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente IT din Europa.

Kim Kardashian, intr-una dintre cele mai indraznete tinute de pana acum. Starleta a aparut cu sanii la vedere la o gala dedicata frumusetii FOTO

Vedeta de televiziune Kim Kardashian 38 de ani) a uimit cu rochia pe care a purtat-o la Hollywood Beauty Awards, o creatie a casei de moda Thierry Mugler, din anul 1998.

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Caru' cu vedete: Cele mai frumoase capete ncoronate din lume! Regine si printese ce par desprinse din povesti; Katy Perry si Orlando Bloom s-au logodit; Oana Zavoranu si-a taiat snii si militeaza mpotriva silicoanelor

Secretele siluetei Cristinei Spatar. Are cinci obiceiuri de care nu se dezice. Cristina Spatar este una dintre vedetele care atunci cand este intrebata. Leo Iorga a ajuns in carucior cu rotile. Din cauza bolii, nu poate sta in picioare. Celebrul solist Leo Iorga 54 de ani), care se lupta de opt ani cu cancerul de plamani, se afla din nou.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate persoane din peisajul romanesc de televiziune. Chiar si asa, vedeta implicata si in proiecte de radio si print a vorbit recent despre a renunta la.

Surse: RBS, una din cele opt banci banuite de intelegeri pe piata obligatiunilor

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) este una din cele opt mari banci vizate de o ancheta asupra unei posibile intelegeri pe piata obligatiunilor, informeaza Bloomberg, citand o sursa din apropierea acestui dosar.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa. Cu toate ca avem, culmea, printre cele mai mici salarii, alaturi de bulgari, bancile ne imprumuta mai scump pe noi fata de cehi, austrieci sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )