Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

B1 B1,
Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

Noul coronavirus nu a suferit mutatii cu consecinte notabile. Unul dintre motive este faptul ca, spun specialistii, coronavirusurile sufera mutatii mai lent decat alte virusuri ARN. Potrivit cercetatoarei Emma. continuă pe B1

Noi dezvaluiri arata ca motivele politice ale lui Trump sunt o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor

O serie de noi dezvaluiri cu privire la raspunsul guvernului federal la coronavirus ar putea intari ingrijorarile fata de motivele politice ale administratiei Trump care au fost o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor, spune CNN. inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus.

Noul SUV Dacia mai mare decat Duster. Cum arata masina. FOTO

Renault Group a avansat cu proiectul noului SUV pe care marca Dacia il va include in gama sa incepand din 2021. Este vorba despre un inlocuitor al modelului Lodgy, care se transforma astfel din monovolum in crossover. Cum va fi noul SUV de la Dacia. Va depasi Duster in lungime. Cum arata noul model FOTO .

Ministrul Muncii cere scuze publice femeii din Alba care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvenea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut scuze unei femei din Alba care, timp de 16 ani, a primit o pensie mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

Presa turca: Pana unde va forta Grecia rabdarea Turciei? Ganditi-va ca populatia Greciei este mai mica decat a Istanbulului.

Cele mai recente evolutii dintre Turcia si Grecia indica faptul ca tensiunile au escaladat intr-un mod periculos. Grecii, care au uitat de ei dupa vinul frantuzesc pe care li l-a turnat pe gat Macron, isi doresc intr-adevar o confruntare care pare sa se apropie repede? Ganditi-va ca intreaga populatie a Greciei este mai mica decat populatia Istanbulului, scrie ziarul turc Sabah.

Ministrul Economiei: Pretul gazelor naturale din aceasta iarna va fi mai mic decat pretul din iarna 2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, marti, ca pretul la gaz din iarna 2020 va fi cu certitudinemai mic decat pretul din iarna 2019. Virgil Popescu: Avem o ieftinire a pretului ga.

Donald Trump, mai slab decat Putin si Xi Jinping: de ce nu are nimeni incredere in el

Un studiu recent realizat de Washington Pew, realizat pe un esantion reprezentativ, atrage atentia asupra lipsei de incredere in Donald Trump la nivel global. Dincolo de aceasta realitate, mai.

Administratia Sectorului 4 va cumpara masti la un pret de sase ori mai mare decat preturile pietei

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de unica folosinta, scrie g4media.

Administratia Sector 4 Bucuresti cumpara masti de protectie la preturi de sase-sapte ori mai mari decat pretul la zi

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de.

Un vaccin impotriva coronavirus, mai aproape decat se credea initial: promisiunea sefului Pfizer

In timp ce o mare parte din populatiei planetei este din ce in ce mai reticenta la vaccinare, CEO-ul Pfizer este increzator ca nu mai avem mult de asteptat pana la lansarea unei solutii de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )