Libnet.ro
UNICEF

14:15

Noul SUV Dacia mai mare decat Duster. Cum arata masina. FOTO

Playtech Playtech,
Noul SUV Dacia mai mare decat Duster. Cum arata masina. FOTO

Renault Group a avansat cu proiectul noului SUV pe care marca Dacia il va include in gama sa incepand din 2021. Este vorba despre un inlocuitor al modelului Lodgy, care se transforma astfel din monovolum in crossover. Cum va fi noul SUV de la Dacia. Va depasi Duster in lungime. Cum arata noul model FOTO . continuă pe Playtech

Noi dezvaluiri arata ca motivele politice ale lui Trump sunt o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor

O serie de noi dezvaluiri cu privire la raspunsul guvernului federal la coronavirus ar putea intari ingrijorarile fata de motivele politice ale administratiei Trump care au fost o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor, spune CNN. inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus.

Administratia Sectorului 4 va cumpara masti la un pret de sase ori mai mare decat preturile pietei

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de unica folosinta, scrie g4media.

Poate cel mai mare mister al stiintei: ce e materia intunecata si de ce exista

Materia intunecata poate fi un mister chiar mai mare decat se credea anterior. Se crede ca materia intunecata reprezinta un procent semnificativ din masa universului - totusi este aproape.

Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

Noul coronavirus nu a suferit mutatii cu consecinte notabile. Unul dintre motive este faptul ca, spun specialistii, coronavirusurile sufera mutatii mai lent decat alte virusuri ARN. Potrivit cercetatoarei Emma.

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

Ministrul Muncii cere scuze publice femeii din Alba care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvenea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut scuze unei femei din Alba care, timp de 16 ani, a primit o pensie mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

Presa turca: Pana unde va forta Grecia rabdarea Turciei? Ganditi-va ca populatia Greciei este mai mica decat a Istanbulului.

Cele mai recente evolutii dintre Turcia si Grecia indica faptul ca tensiunile au escaladat intr-un mod periculos. Grecii, care au uitat de ei dupa vinul frantuzesc pe care li l-a turnat pe gat Macron, isi doresc intr-adevar o confruntare care pare sa se apropie repede? Ganditi-va ca intreaga populatie a Greciei este mai mica decat populatia Istanbulului, scrie ziarul turc Sabah.

Schneider Electric a realizat instalatiile la cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei

Schneider Electric Romania a realizat intregul sistem de gestionare a energiei electrice al celui mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei, situat la km 19 al autostrazii A1, depozit mare cat 20 de stadioane de fotbal la un loc, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ministrul Sanatatii, veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania dupa inregistrarea celui mai mare numar de cazuri COVID-19

Ieri, Romania a inregistrat un numar record de cazuri de COVID-19, motiv de ingrijorare pentru cetateni si autoritati. Este prima oara cand se raporteaza 1. 713 de cazuri noi, iar pronosticurile par sa fie si mai infricosatoare. in cursul serii de ieri, Nelu Tataru a explicat motivul exploziei numarului de cazuri, subliniind faptul ca aceasta zi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )