Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate vreodata

Playtech Playtech,
Cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate vreodata

Universul ne ofera intotdeauna surprize interesante, iar acum, cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate pana acum. Cercetatorii de la Instituto de Astrofisica de Canarias, din Insulele Canare, au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii pe care le-am observat pana acum. Este de o mie de ori mai stralucitoare decat galaxia []. continuă pe Playtech

Lupta anticoruptie din Romania, vizata de un contract de consultanta strategica comandat de una dintre cele mai puternice companii globale de operatiuni psihologice

Un contract care vizeaza educarea membrilor Congresului SUA si membrilor Administratiei SUA in problemele legate de coruptia din Romania, semnat intre subsidiara londoneza a unei dintre cele mai mari companii globale de operatiuni psihologice si o firma american de consultanta si lobby, a fost inregistrat in 27 martie la Departamentul de Justitie al SUA, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

Amesteca ceapa cu miere. Tratamentul cu care dispare una dintre cele mai frecvente boli ale femeilor

Varicele pot fi o adevarata problema, mai ales vara, cand temperaturile ridicate ne determina sa ne expunem foarte mult trupul, la piscina, la mare si pe strada. Un tratament natural ar putea contribui.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Placinta cu mar, una dintre cele mai savuroase bucurii ale copilariei

Placinta cu mar, una dintre bucuriile copilariei, este si acum preferata multora dintre noi. in ciuda faptului ca nu este o prajitura sofisticata, gustul cu siguranta trimite pe oricine in lumea amintirilor din vacantele petrecute la tara, la casa bunicilor.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre cele mai celebre branduri de bere din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

AC Milan vine in Romania! Cat costa sa vezi pe viu una dintre cele mai galonate echipe din istoria fotbalului

CSU Craiova va intalni pe AC Milan in turul al treilea preliminar al Ligii Europa, prima partida urmand a avea loc pe 27 iulie, la Turnu Severin.

VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeste o investitie de 120.000 dolari

Planable, un startup creat de trei tineri din Republica Moldova si lansat la Cluj anul trecut, a fost acceptat la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie si primeste o investitie de 120. 000 dolari. La editia din acest an au fost admise 11 startup-uri din Europa, 7 dintre acestea fiind fondate de femei, la fel cum este si Planable. Vezi in articol interviu video cu Xenia Munean, fondatoarea Planable.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )