Libnet.ro
UNICEF

01:05

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Antena3 Antena3,
Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune. continuă pe Antena3

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

Amesteca ceapa cu miere. Tratamentul cu care dispare una dintre cele mai frecvente boli ale femeilor

Varicele pot fi o adevarata problema, mai ales vara, cand temperaturile ridicate ne determina sa ne expunem foarte mult trupul, la piscina, la mare si pe strada. Un tratament natural ar putea contribui.

George Soros, inamicul public nr.1 mondial. Miliardarul american este una dintre cele mai controversate personalitati din istorie

George Soros, evreu ungur, cetatean american, a devenit acum tinta Israelului, Ungariei si a fanilor Trump, vinovat principal al tuturor revoltelor impotriva guvernelor corupte, al luptei pentru democratie si libertate.

Una dintre cele mai promitatoare inventii din constructii primeste o investitie uriasa de la Caterpillar: robotul care iti construieste o casa din caramida intr-un timp record

Caterpillar, cel mai mare producator de utilaje de constructii la nivel global, a anuntat ca va investi in compania Fastbrick Robotics si in proiectul Hadrian , una dintre cele mai promitatoare inovatii din domeniu, un robot care ar permite.

Priveliste infioratoare in Piata Unirii din Timisoara. Au pocit una dintre cele mai fotografiate cladiri istorice din oras

Unul dintre cele mai spectaculoase imobile istorice din Timisoara, Casa Steiner Miksa sau edificiul fostei Banci de Scont, a fost ascunsa de ochii turistilor.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Placinta cu mar, una dintre cele mai savuroase bucurii ale copilariei

Placinta cu mar, una dintre bucuriile copilariei, este si acum preferata multora dintre noi. in ciuda faptului ca nu este o prajitura sofisticata, gustul cu siguranta trimite pe oricine in lumea amintirilor din vacantele petrecute la tara, la casa bunicilor.

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

NEW MONEY: Cum a ajuns un brand comunist sa concureze cele mai noi tehnologii din industria bicicletelor electrice

Pegas electric? Acum cinci ani cand a reaparut pe piata bicicleta Pegas, putini se gandeau ca aceasta va reusi sa tina pasul cu produsele de buna calitate din import care au condus, de fapt, la falimentul fabricii de la Zarnesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )