Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cercetatorii de la Valahia au castigat din nou cel mai mare eveniment anual din domeniul roboticii

Adevărul Adevărul,
Cercetatorii de la Valahia au castigat din nou cel mai mare eveniment anual din domeniul roboticii

Echipa Universitatii Valahia din Targoviste, formata din doua cadre didactice, un cercetator si trei studenti doi doctoranzi si un masterand), a castigat una dintre cele trei probe din cadrul concursului de microrobotica - Mobile Microrobotics Challenge MMC 2017). continuă pe Adevărul

Chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este cel mai mare inamic al siluetei lui

Chef Catalin Scarlatescu a scapat vizibil, recent, de mai multe kilograme, dupa ce ajunsese la mai bine de 120 kilograme. Acesta marturisea ca renuntarea la paine este una dintre solutiile pentru a fi.

Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, citat de News. ro.

Cel mai mare partener al NASA sustine ca extraterestrii traiesc in prezent pe Pamant. ,,Sunt chiar sub nasul nostru

Robert Bigelow, un antreprenor care lucreaza in parteneriat cu Nasa, a sugerat ca pe Pamant sunt prezenti extraterestrii, acestia aflandu-se ,,chiar sub nasul nostru', informeaza.

GTA Online te transforma intr-un traficant de arme in cel mai nou update

GTA Online aduce constant update-uri pentru jucatori, iar cel mai nou dintre acestea iti va permite sa te lupti cu alte gasti. in ultima vreme au aparut destul de multe update-uri mici pentru joc, prin care au fost aduse diverse masini sau moduri de joc, insa Rockstar pregateste si ceva mai mare pentru fanii seriei.

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

iOS 11 este cel mai nou sistem de operare Apple pentru mobile

Tim Cook a anuntat iOS 11 in cadrul WWDC 2017. La 10 ani dupa ce Steve Jobs a anuntat primul iPhone, acesta s-ar putea sa fie cel mai important update. Cum s-a intamplat la fiecare World Wide Developers Conference din ultimii ani, oficialii companiei americane au detaliat intr-o prezentare noile versiuni alesistemelor de operare din [].

Apple iMac Pro la WWDC 2017: cel mai puternic Mac creat vreodata a fost anuntat oficial

Apple iMac Pro este cel mai nou Mac al companiei americane si, conform oficialilor, cel mai performant sistem iesit vreodata din Cupertino. Utilizatori entuziasti de Mac sunt cei cu bugete foarte mari care reusesc sa faca bani din utilizarea unui sistem Apple activand in domenii precum editare video, design, arhitectura si nu numai. Aceiasi utilizatori [].

Meciul mai mare decat o finala pentru Pandurii.Echipa gorjeana joaca pentru salvarea de la retrogradare

Echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu joaca, astazi, de la ora 21,00, cel mai important meci din intreg sezonul, meciul pentru salvarea de la retrogradare, impotriva echipei FC Botosani.

Solicitare la Guvern privind scoaterea din orase a magazinelor cu o suprafata mai mare de 1.000 de metri patrati

Presedintele Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR), Ovidiu Gheorghe, a solicitat Guvernului scoaterea din orase a magazinelor cu o suprafata mai mare de 1. 000 de metri.

Londra, de la cel mai vizitat oras la o destinatie de evitat? Cati turisti ar putea pierde capitala afectata de atentate

Londra este de ani de zile cel mai vizitat oras din Europa, insa de anul acesta va fi poate cea mai evitata destinatie de city break de catre straini, avertizeaza analistii din turism. Cati turisti ar putea pierde metropola si cand isi poate reveni?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )