Libnet.ro
UNICEF

14:45

Se cere blocarea contului de Twitter a lui Donald Trump

Antena3 Antena3,
Se cere blocarea contului de Twitter a lui Donald Trump

Reteaua sociala Twitter a refuzat vineri sa ii blocheze contul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, informeaza Reuters. Dupa cereri ale unor utilizatori ai retelei de a-i interzice accesul. continuă pe Antena3

Donald Trump, premii pentru fake news

Presedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter ca saptamana viitoare va anunta 'premiile pentru fake news' stiri false), relateaza DPA. Trump, care deseori ridiculizeaza.

Donald Trump isi apara capacitatea de a fi presedinte: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mintala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte, descriindu-se ca un geniu si, in fapt, un geniu foarte stabil.

Donald Trump isi apara capacitatea mentala: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mentala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte. De fapt, de-a.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

Donald Trump se declara un geniu foarte stabil

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un geniu foarte stabil, dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters.

Mai multi democrati ar fi vorbit cu un psihiatru despre sanatatea mintala a lui Donald Trump

Aproximativ 10 congresmeni americani, in majoritate democrati, au consultat in decembrie o profesoara de psihiatrie de la Universitatea Yale pentru a analiza sanatatea mintala a presedintelui Donald Trump, potrivit Politico si CNN, relateaza agentia Belga.

Cartea DEVASTATOARE pentru Donald Trump: 11 dezvaluiri importante care-l DISTRUG pe presedintele SUA

Cartea jurnalistului Michael Wolff ii da dureri de cap presedintelui american. in volumul intitulat Foc si Furie: in interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump sunt dezvaluite mai.

Cartea despre haosul de la Casa Alba, pusa in vanzare in ciuda presiunilor presedintelui Donald Trump

Cartea Fire and Fury: Inside the Trump White House scrisa de jurnalistul Michael Wolff apare cu patru zile inainte de termenul prevazut, in ciuda tentativelor lui Donald Trump de a impiedica difuzarea volumului.

Elon Musk a vrut sa-l convinga pe Donald Trump sa fie de acord cu ideea de colonizare a altor planete

La scurta vreme dupa ce a fost ales in functia de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a primit la Casa Alba mai multe personalitati marcante si antreprenori de peste ocean. Printre acestia s-a aflat si Elon Musk, care a venit pregatit la el cu un discurs de pe alta lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2615 seconds )