Libnet.ro
UNICEF

21:00

UE cere un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE cere un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria

Ministrii europeni de Externe au cerut, ieri, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, informeaza AFP, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrii europeni de Externe cer un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria.

Ministrii europeni de Externe au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton. Vrem un raspuns clar si puternic, a afirmat Ashton, vorbind despre reuniunea ministrilor de la Vilnius, in prezenta secretarului de Stat american, John Kerry. Ministrii europeni de Externe au salutat, de asemenea, anuntul facut cu o zi inainte de presedintele francez Francois Hollande, potrivit caruia .

UE cere un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria

Update 15:58 Seful diplomatiei franceze: Nu este nevoie de angajarea militara a tuturor tarilor europene Parisul si Washingtonul nu au nevoie de angajarea militara a tuturor tarilor europene pentru a interveni in Siria, a declarat astazi ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, transmite AFP.

Ministrii europeni de Externe cer un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din Siria

Ministrii europeni de Externe au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, citata de AFP, conform.

Barack Obama le cere membrilor Congresului sa nu inchida ochii la atacurile chimice din Siria.

Barack Obama le-a cerut membrilor Congresului american sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice de catre regimul sirian, sambata, in cadrul alocutiunii sale saptamanale de la radio, relateaza AFP. Noi suntem Statele Unite. Nu putem ramane orbi in fata imaginilor din Siria pe care le-am vazut. ) De aceea le cer membrilor Congresului, din ambele partide, sa se uneasca si sa actioneze pentru a promova lumea in care vrem sa traim, lumea pe care vrem sa o lasam copiilor nostri si .

Ministrii de externe din UE cer un raspuns puternic la atacurile chimice din Damasc

Sefa diplomatiei europene,Catherine Ashton, a vorbit, sambata, in numele ministrilor europeni de Externe, cerand un raspuns clar si puternic vizavi de atacurile chimice din 21 august dinSiria.

CNN a prezentat dovezi video ale atacului cu arme chimice din Siria.

Postul de televiziune CNN a difuzat ieri inregistrari video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morti, care ar fi fost victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria si care au fost aratate. Potrivit Mediafax, inregistrarile au fost prezentate congresmanilor americani. Imaginile provenind din 13 inregistrari video si prezentate in exclusivitate de CNN, care nu garanteaza autenticitatea lor din surse independente, prezinta siruri de cadavre de copii si adulti intr-o .

VIDEO UPDATE Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU / UE sustine si ea un raspuns puternic la atacurile chimice

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. UPDATE: Ministrii de externe ai UE au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a anuntat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, potrivit AFP.

Obama cere Congresului sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice din Siria

Barack Obama le-a cerut membrilor Congresului american sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice de catre regimul sirian, sambata, in cadrul alocutiunii sale saptamanale de la radio, relateaza AFP,.

Obama: Congresul nu trebuie sa inchida ochii la folosirea armelor chimice din Siria

Barack Obama le-a cerut, astazi, membrilor Congresului american sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice de catre regimul sirian, relateaza AFP.

Germania nu participa la preconizatele operatiuni militare din Siria.

Germania nu va participa la operatiunile militare impotriva Siriei, potrivit unei declaratii a cancelariului Angela Merkel, relateaza Europa Press, informatie preluata de Agerpres. Germania nu va participa la nicio operatiune militara in Siria, afirma Angela Merkel intr-un interviu pentru Bild am Sonntag. Aceasta a cerut, in schimb, sa fie publicate cat mai repede informatiile referitoare la dovezile cu arme chimice din Siria, asteptand astfel raportul ONU pe aceasta tema. Referindu-se .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )