Libnet.ro
UNICEF

20:30

CNN a prezentat dovezi video ale atacului cu arme chimice din Siria.

România Liberă România Liberă,
CNN a prezentat dovezi video ale atacului cu arme chimice din Siria.

Postul de televiziune CNN a difuzat ieri inregistrari video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morti, care ar fi fost victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria si care au fost aratate. Potrivit Mediafax, inregistrarile au fost prezentate congresmanilor americani. Imaginile provenind din 13 inregistrari video si prezentate in exclusivitate de CNN, care nu garanteaza autenticitatea lor din surse independente, prezinta siruri de cadavre de copii si adulti intr-o . continuă pe România Liberă

Londra sustine ca are dovezi ale utilizarii unor arme chimice in Siria

Premierul britanic David Cameron a afirmat joi ca detine noi dovezi de utilizare a unor arme chimice in Siria, in timp ce o sursa britanica neprecizata a spus ca ar fi vorba despre gaz sarin, transmite AFP,.

CRIZA SIRIA. Seulul avertizeaza ca intre Damasc si Phenian exista un schimb de arme chimice.

Ministerul sud-coreean al Apararii a atras atentia comunitatii internationale, joi, in privinta arsenalului chimic al Coreei de Nord, sugerand ca intre Damasc si Phenian ar fi putut avea loc un schimb arme chimice de acest tip, relateaza Mediafax. Credem ca exista o legatura intre Coreea de Nord si Siria cu privire la armele chimice, a declarat pentru presa Kim Min-Seok, purtatorul de cuvant al ministerului. Regimul sirian este suspectat de comiterea unui atac cu arme chimice, la 21 august, .

Seulul avertizeaza asupra unor legaturi intre Phenian si Damasc in materie de arme chimice

Ministerul sud-coreean al Apararii a atras atentia comunitatii internationale, joi, in privinta arsenalului chimic al Coreei de Nord, sugerand ca intre Damasc si Phenian ar fi putut avea loc un schimb arme chimice de acest tip, relateaza AFP.

Reprezentantii ONU avertizeaza: Regimul de la Damasc are stocuri imense de arme chimice

Reprezentantii ONU sustin ca, in ciuda anvergurii atacului de la 21 august din Siria, regimul de la Damasc nu a folosit decat o mica parte din arsenalul sau chimic. Observatorii trimisi in Siria de catre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )