Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cerem demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului la energie electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cerem demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului la energie electrica

PNL ar urma sa depuna, astazi, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe domeniul energiei prin care cer demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului energiei electrice si pentru politizarea excesiva a comapniilor din domeniu. Motiunea va fi intitulata Romania in bezna. PSD fura curent, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

PNL ar urma sa depuna astazi motiunea simpla pe energie: Cerem demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea alarmanta a pretului la energie electrica

PNL ar urma sa depuna, marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe domeniul energiei prin care cer demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului energiei electrice si pentru politizarea excesiva a comapniilor din domeniu. Motiunea va fi intitulata Romania in bezna. PSD fura curent.

PNL a depus motiunea simpla pe energie

ACTUALIZARE 12:39 PNL a depus, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe domeniul energiei prin care cer demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului energiei electrice si pentru politizarea excesiva a comapniilor din domeniu. Motiunea va fi intitulata Romania in bezna. PSD fura curent, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ PNL ar urma sa depuna, astazi, la Camera Deputatilor, motiunea simpla pe domeniul energiei prin care cer demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului energiei electrice si pentru politizarea excesiva a comapniilor din domeniu. Motiunea va fi intitulata Romania in bezna. PSD fura curent, potrivit unei surse din presa.

PNL anunta depunerea unei motiuni simple pe energie

Biroul Executiv al Partidului National Liberal PNL) a decis, astazi, depunerea de catre deputati liberali a unei motiuni simple pe domeniul energiei prin care cer demisia ministrului Toma Petcu pentru cresterea galopanta si alarmanta a pretului energiei electrice si pentru politizarea excesiva a companiilor din domeniu.

EXCLUSIV. Textul integral al motiunii PNL impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu. Cine sunt conducatorii din umbra ai sectorului

Partidul National Liberal va depune astazi, la ora 12. 00, o motiune impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu. Acestuia i se cere demisia, reprosandu-i-se ca nu poate gestiona acest sector strategic, in care deciziile sunt luate de fapt de alte personaje politice.

UPDATE DOCUMENT Motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, depusa la Camera Deputatilor/ Textul motiunii, respins de conducerea Camerei pe motiv de solicitari imperative

Deputatii PNL au depus marti motiunea simpla intitulata Romania in Bezna! PSD si ALDE Fura Curent! prin care cer demiterea de urgenta a ministrul Energiei Toma Petcu ALDE), afirmand ca acesta ar fi un gest de normalitate pentru ca domnia sa, oricum nu conduce domeniul energetic, acesta fiind, de fapt, condus de Daniel Chitoiu, Secretarul General al ALDE, si de catre alte personaje politice din PSD. 10 Textul motiunii a fost retras de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, motivul fiind ca acesta contine solicitari imperative la adresa premierului de a il demite pe Petcu, ceea ce, sustin acestia, contravine unei decizii a Curtii Costitutionale din 2007. Liberalii pot revizui textul si apoi il pot redepune. Deputatul PNL Victor Paul Dobre a contestat aceasta masura, despre care a spus ca este abuziva.

EXCLUSIV. Ce acuzatii i se aduc ministrului Energiei, Toma Petcu, in motiunea pe care PNL o va depune impotriva sa

Partidul National Liberal va depune maine o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, pe care il acuza de degradarea accentuata a sectorului energetic romanesc. Surse din domeniu au prezentat pentru Romania libera care sunt principalele puncte din motiunea intitulata Romania in Bezna! PSD fura curent!!.

Proteste in mai multe orase din tara. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei

Update: Protestul de la Cluj s-a incheiat. in jur de 5000 de persoane au marsaluit prin oras. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei. Update: La Galati, un protestatar era sa fie calcat de.

Subiectele zilei:Majorarile salariale. Cum se sparge in capul PSD minciuna cu care a castigat alegerile. Culise;Cine profita si cine pierde din impozitul de 1% pe cifra de afaceri;Ce acuzatii i se aduc ministrului Energiei, Toma Petcu, in motiunea pe car

Guvernul german saluta dezvaluirile Paradise Papers. Desi Panama Papers nu sunt inca evaluate complet, jurnalistii au dezvaluit noi trucuri fiscale ale politicienilor, corporatiilor si bogatilor lumii, care ascund banii si nu platesc. 5 conspiratii penibile ale fanilor PSD despre protestul anticoruptie din weekend. In final, dupa zeci de masuri PSD absolut oribile pentru cetatenii tarii asteia si nenumarate scandaluri de coruptie legate de membrii partidului, 35 000 de romani au.

Legea privind acordarea de ajutoare de stat pentru cresterea porcilor, votata in Senat cu modificari: va intra in vigoare dupa primirea acceptului de la Comisia Europeana

Senatul a adoptat marti, cu 87 de voturi pentru si 2 abtineri, proiectul de lege al PSD privind acordarea de ajutoare de stat in valoare de jumatate de miliard de euro pentru crescatorii de porci cu o modificare, la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, astfel incat actul normativ urmeaza sa intre in vigoare abia dupa primirea acceptului de la Comisia Europeana, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )