Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ceremonia de acordare a premiilor Oscar, transmisa din mai multe locuri

Adevărul Adevărul,
Ceremonia de acordare a premiilor Oscar, transmisa din mai multe locuri

Ceremonia de acordare a premiilor Oscar, programata sa aiba loc anul acesta pe 25 aprilie, va fi transmisa din mai multe locuri, a anuntat un purtator de cuvant al Academiei americane de film, citeaza ABC News. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar, organizate live in mai multe locatii

Gala de decernare a premiilor Oscar, amanata in acest an pentru data de 25 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus care a bulversat industria cinematografica, va fi un eveniment live, organizat in format fizic si difuzat din mai multe spatii, a anuntat miercuri Academia de film americana AMPAS), citata de AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri de noi infectari sunt in Bucuresti si in judetele Timis si Cluj

Grupul de Comuinicare Strategica a raportat joi, 11 februarie, inca 2. 644 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul tarii. Dintre acestea cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 482) si in.

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 40.812 persoane, vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta, miercuri ca 40. 812 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel. Au fost inregistrate 47 de reactii adverse, 23 la persoane vaccinate cu Pfizer si 24 la persoane vaccinate cu Moderna.

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au achitat avansuri pentru Revelion, fara a beneficia de serviciile platite

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au fost determinate sa achite avansuri pentru inchirierea unor cabane in diverse zone turistice de Revelion, fara a beneficia vreodata de serviciile platite. Pana in prezent, in acest dosar au fost arestate trei persoane, au fost facute noua perchezitii, inclusiv in Bucuresti, fiind identificati 29 de pagubiti. Politistii fac apel la toti cei care au fost pagubiti in perioada septembrie-.

Zeci de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete in dosare de evaziune fiscala. Patroana restaurantului Jaristea, una dintre persoanele vizate

Politistii fac miercuri dimineata 30 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete in doua dosare de evaziune fiscala si spalare a banilor, cele mai numeroase, 22, fiind cele care vizeaza achizitii de produse textile si de legume si fructe. Kera Calita, patrona restaurantului Jaristea din Bucuresti, ar fi una dintre persoanele verificate.

Politistii fac zeci de perchezitii in Bucuresti si mai multe judete, in dosare de evaziune fiscala si spalare a banilor cu prejudiciu total de peste 7 milioane de lei

Politistii fac, miercuri dimineata, 30 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Politisti Directiei Generale de Politie a.

Perchezitii in mai multe judete in dosare de evaziune fiscala

Politistii fac miercuri dimineata 30 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete in doua dosare de evaziune fiscala si spalare a banilor, cele mai numeroase, 22, fiind cele care vizeaza achizitii de produse textile si de legume si fructe, potrivit News.

Business report: Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Mizele a cinci conflicte din Guvern. Bursa sporurilor care ar putea fi eliminate. Ce membri ai familiei trebuie intretinuti. Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza milimetric

Bursa sporurilor din Administratie care ar putea fi eliminate * Ce membri ai familiei trebuie intretinuti, conform legii * Cati bugetari are Romania si cati au aparut in ultimele doua luni din 2020 * Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Cum si-au construit sindicalistii un adevarat imperiu financiar * Mizele a cinci conflicte din Guvern * 5. 300 euroluna pentru directorul Monetariei Statului, fostul electrician al institutiei * Interviu cu Mugur Tolici, seful de HR din BNR * Pensia de serviciu din Serviciile Secrete sare de 5. 400 de lei brut lunar * Sporurile bugetarilor NU sunt acordate pe criterii de performanta * Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri * Scumpire generalizata a materiilor prime, nemaivazuta de decenii * Guvernul supara pe toata lumea. Daca nu acum, atunci cand? * Scumpiri in lant pentru fermieri. Ministrul Oros a majorat tarifele pentru agricultori si companii.

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Este in interesul statului sa aiba cat mai multe companii listate

Adrian Tanase: Piatade capitalasigura,prinregulile de guvernanta corporativa impuse, otransparentacrescutaprivind activitatea companiilor Este in interesul statului roman sa aiba cat mai multe companii listate la bursa, piata de capital asigurand un climat de performanta si transparenta, contribuind astfel la dezvoltarea economiei nationale, spune Radu Hanga, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB), cu ocazia lansarii ultimului raport lunar al operatorului pietei noastre de capital.

SUA: Atac armat intr-o clinica din statul american Minnesota. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-o impuscare la o clinica medicala din Minnesota, iar explozibili au fost gasiti la fata locului, au spus autoritatile. Un incident de tragere activa a avut loc .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )