Libnet.ro
UNICEF

20:46

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au achitat avansuri pentru Revelion, fara a beneficia de serviciile platite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au achitat avansuri pentru Revelion, fara a beneficia de serviciile platite

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au fost determinate sa achite avansuri pentru inchirierea unor cabane in diverse zone turistice de Revelion, fara a beneficia vreodata de serviciile platite. Pana in prezent, in acest dosar au fost arestate trei persoane, au fost facute noua perchezitii, inclusiv in Bucuresti, fiind identificati 29 de pagubiti. Politistii fac apel la toti cei care au fost pagubiti in perioada septembrie-. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

Dupa ce mai multe persoane din Iasi care trebuiau sa faca rapelul luni au fost anuntate ca administrarea celei de-a doua doze a fost reprogramata, medicul Valeriu Gheorghita a precizat ca acest lucru nu.

VIDEO Incident armat intr-un centru medical din SUA: Mai multe persoane au fost ranite O persoana a fost retinuta

Mai multe persoane au fost ranite dupa un incident armat care a avut loc intr-o clinica din Buffalo, Minnesota, iar o persoana se afla deja in custodia politiei, relateaza USA Today.

SUA: Atac armat intr-o clinica din statul american Minnesota. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-o impuscare la o clinica medicala din Minnesota, iar explozibili au fost gasiti la fata locului, au spus autoritatile. Un incident de tragere activa a avut loc .

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra.

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra, citeaza BBC.

Fostul sef al IPJ Arad a ajuns la comanda IPJ Vaslui, dupa mai multe luni de incapacitate temporara de munca

Comisarul sef Ioan Tamas Marcu, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Arad, a ajuns, intr-un final, la comanda IPJ Vaslui la mai bine cinci luni de cand a fost detasat in aceasta functie. Detasarea sa ar urma sa expire la sfarsitul lunii februarie.

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 40.812 persoane, vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta, miercuri ca 40. 812 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel. Au fost inregistrate 47 de reactii adverse, 23 la persoane vaccinate cu Pfizer si 24 la persoane vaccinate cu Moderna.

HUNEDOARA: Un locatar de bloc implict intr-un scandal a tras mai multe focuri de arma asupra unui vecin

Un scandal a izbucnit, marti, intre doi vecini din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara. Cei doi s-au reclamat reciproc la Politie, dupa ce unul dintre ei a tras mai multe focuri de arma asupra celuilalt, scrie News.

Plusica de la Puterea Dragostei, decizie socanta. Ce face acum, dupa ce a slabit in trecut 13 kilograme

Raluca Marina, cunoscuta ca Plusica dupa participarea la emisiunea Puterea Dragostei, a luat o noua decizie in ceea ce priveste aspectul sau fizic. Dupa ce a slabit 13 kilograme in doar patru luni, recent a anuntat ca seria transformarilor continua cu o operatie de augmentare mamara. Da, este adevarat, a confirmat ea pentru WOWbiz. Plusica .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )