Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ceremonia premiilor Moliere amanata pentru inceputul verii din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Ceremonia premiilor Moliere amanata pentru inceputul verii din cauza pandemiei

Editia a 32-a a premiilor Moliere, anuntata initial pentru 11 mai, a fost amanata pentru mijlocul lunii iunie sau inceputul lunii iulie, potrivit producatorului de spectacole Jean-Marc Dumontet, proprietarul mai multor teatre pariziene. continuă pe Adevărul

Federatia Solidaritatea Sanitara cere introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor pentru toti salariatii din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita Ministerului Sanatatii introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor ca masura minima de precautie impotriva COVID-19 pentru toti salariatii din spitalele publice.

UE anunta un sprijin de urgenta pentru partenerii sai din Balcanii de Vest in lupta impotriva Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni un sprijin imediat pentru Balcanii de Vest in suma de pana la 38 de milioane de euro pentru ca statele din regiune sa faca fata situatiei de urgenta din domeniul sanatatii cauzate de coronavirus, informeaza un comunicat al Reprezentantei CE in Romania.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Euronext nu vrea sa lanseze o contraoferta pentru preluarea Bursei din Madrid

Operatorul bursier paneuropean Euronext a informat, saptamana aceasta, ca nu va lansa o contraoferta pentru achizitia Bolsas y Mercados Espanoles SA BME - operatorul Bursei din Madrid), desi derulase inca din noiembrie anul trecut negocieri cu aceasta din urma.

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Doneaza pentru sectiile indispensabile din spitale. Este esential sa ramana necontaminate

Cel mai negru scenariu ar fi ca virusul sa patrunda in spitale. Medici inimosi incearca, prin propriile puteri, sa ridice standardul cat mai sus. E nevoie de contributii rapide, pentru a fi comandate imediat echipamentele care mai sunt in stocuri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )