Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august, dupa scaderea masiva din primavara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august, dupa scaderea masiva din primavara

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august fata de ianuarie, dupa scaderea abrupta de aproape 70% la finalul lunii martie, in contextul epidemiei, potrivit unui comunicat de presa trimis a redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Cluj-Napoca a devansat Capitala in topul preturilor locuintelor. Cat costa un apartament

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august fata de ianuarie, dupa scaderea abrupta de aproape 70% la finalul lunii martie, in contextul epidemiei de Covid-19, iar Cluj-Napoca se mentine in continuare pe primul loc intr-un top al preturilor, potrivit unui comunicat al unei companii de specialitate.

IN LUNA AUGUST BNR a cumparat titluri de stat de pe piata secundara in valoare de 504 milioane lei

Volumul achizitiilor Bancii Nationale a Romaniei BNR) de titluri de stat in lei de pe piata secundara s-a situat la 504,3 milioane de lei in luna august, arata statisticile lunare publicate vineri de banca centrala. La achizitiile din august se adauga cele din aprilie, mai, iunie si iulie, care ridica stocul de titluri de stat in lei cumparate de BNR din piata secundara la 5,28 miliarde de lei.

IN LUNA AUGUST Aproape 950.000 de pensionari au primit indemnizatie sociala

Numarul total al beneficiarilor indemnizatiei sociale pentru pensionari a fost de 949. 296 de persoane in luna august, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

AUGUST FINANCIAR Luna august in cifre

1 august and 10003 Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) transmite Guvernului o scrisoare deschisa in care arata ca situatia economica a agentiilor de turism se inrautateste constant, iar masurile concrete de sprijin intarzie sa apara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )