Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Dan Tudorache ramane castigatorul scrutinului de duminica (VIDEO)

B1 B1,
Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Dan Tudorache ramane castigatorul scrutinului de duminica (VIDEO)

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica. continuă pe B1

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Clotilde Armand a reactionat dur: E un abuz complet

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Clotilde Armand: Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1 a fost respinsa

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti seara ca cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sector unde s-au observat discrepante statistice a fost respinsa de Biroul Electoral al Sectorului 1, intr-un video transmis pe Facebook.

Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1, respinsa

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul USB) de renumarare a voturilor in 18 sectii de Sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral de Sector, a anuntat Clotilde Armand pe pagina sa Facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie. Cu unanimitate de voturi s-a.

Clotilde Armand: Biroul Electoral de Sector a respins solicitarea de renumarare a voturilor la sectorul 1

Cererea USB de renumare a voturilor la 18 sectii de votare din sectorul 1 a fost respinsa, Armand Clotilde, candidatul USB la Primaria de sector afirmand ca decizia a fost luata dupa multe regiversari, ceea ce nu este in regula.

UPDATE Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1/ Clotilde Armand: E un abuz complet

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii reprezinta un abuz complet. UPDATE: 00:00 Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet .

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres.

Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut renumararea voturilor de la alegerile locale din 17 sectii din Sectorul 1. Cererea va fi analizata si solutionata, a declarat presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian.

USB va cere in instanta renumararea voturilor din cele 17 sectii de votare din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul USB) va face o cerere de interventie principala in cadrul procesului prin care Judecatoria Sectorului 1 urmeaza sa valideze rezultatele alegerilor locale si va solicita renumararea voturilor in 17 sectii din sectorul 1, a anuntat astazi liderul USB, Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )