Libnet.ro
UNICEF

01:06

USB va cere in instanta renumararea voturilor din cele 17 sectii de votare din Sectorul 1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USB va cere in instanta renumararea voturilor din cele 17 sectii de votare din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul USB) va face o cerere de interventie principala in cadrul procesului prin care Judecatoria Sectorului 1 urmeaza sa valideze rezultatele alegerilor locale si va solicita renumararea voturilor in 17 sectii din sectorul 1, a anuntat astazi liderul USB, Nicusor Dan. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut renumararea voturilor de la alegerile locale din 17 sectii din Sectorul 1. Cererea va fi analizata si solutionata, a declarat presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian.

Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1, respinsa

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul USB) de renumarare a voturilor in 18 sectii de Sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral de Sector, a anuntat Clotilde Armand pe pagina sa Facebook.

Votul s-a incheiat, incidentele continua. Ce s-a intamplat in toate sectiile de votare din Galati. Se cere renumararea voturilor

Alianta Liberalilor si Democratilor - filiala Galati a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM) Galati, o solicitare pentru renumararea tuturor voturilor din cele 176 de sectii.

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Dan Tudorache ramane castigatorul scrutinului de duminica (VIDEO)

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Clotilde Armand a reactionat dur: E un abuz complet

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Nicusor Dan: USB a depus o cerere pentru renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei. Sunt discrepante la sectiile unde nu am avut delegati

Uniunea Salvati Bucurestiul a depus o cerere de renumarare a buletinelor de vot la cateva sectii din Sectorul 1 al Capitalei, citand discrepante statistice, conform declaratiile date luni seara de liderul formatiunii, Nicusor Dan, la B1 TV. Candidata USB pentru sectorul 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile de duminica in fata candidatului PSD-UNPR Dan Tudorache, desi conducea in exit-poluri si in primele rezultate provizorii.

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate RASNOV. PNL a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate RASNOV. Partidul National Liberal PNL) a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov, potrivit numaratorii paralele a voturilor.

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate PREDEAL. PNL a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate PREDEAL. Partidul National Liberal PNL) a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov, potrivit numaratorii paralele a voturilor.

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate CODLEA. PNL a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate CODLEA. Partidul National Liberal PNL) a castigat functia de primar in 37 din cele 58 de localitati din judetul Brasov, potrivit numaratorii paralele a voturilor.

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate POGOANELE. PSD a obtinut 76 din cele 86 de mandate

ALEGERI LOCALE 2016 - Rezultate POGOANELE. Circa 70 la suta din cele 87 de primarii ale judetului Buzau au fost castigate de candidati PSD, care s-au impus si in cele doua municipii, Buzau si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )